TV4 ändrar Bonde söker fru – så blir nya programmet: "Vi går ett steg längre"

Nu letar castinteamet som ligger bakom Bonde söker fru efter en helt ny yrkesgrupp. Och ingen har kunnat gissa sig till vilken det är.


Bonde söker fru 2024 görs om

Bonde söker fru har i många år varit ett av vårt lands mest folkkära program med en miljonpublik varje vecka. 

Programmets upplägg har i alla år varit att det är bönder runtom i Sverige som ska få leta kärleken eftersom att de på grund av bland annat livet på gården haft svårt att träffa någon. 

Men nu vill castingteamet vidga vyerna. 

Inför säsongen 2024 öppnar kärleksprogrammet nämligen för en ny yrkesgrupp: Fiskare.

I skrivande stund söker castinteamet med andra ord efter en kärlekskrank fiskare på Västkusten.  

– Vi tänker att den blå näringen också är en form av lantbruk. Och det behöver ju inte vara en fiskare, utan kanske någon som jobbar med ostron eller kanske alger, säger Paula Jensen från castingteamet för ”Bonde söker fru” till Bohusläningen.

– Vi vill alltid hitta en bra mix av olika bönder. Den här säsongen har vi ju med en strutsboende och vi har ju haft en renbonde och en älgbonde tidigare, så nu går vi ett steg längre, tillägger hon.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

Senaste nytt

Det sa kungen till Felix Herngren under krogkvällen

1 timme sedan

Marcus & Martinus: Inte bara ute efter revansch

1 timme sedan
Marcus & Martinus kom tvåa i Melodifestivalen i fjol. Nu är de tillbaka – och är favorittippade. Men vi är inte bara här för att få revansch, vi älskar verkligen Mello, säger Martinus.

Mikael Tornvings söner har vuxit upp – briljerar i annan, tuff bransch

1 timme sedan
Mikael Tornving är en av landets mest uppskattade komiker och programledare. Han har två söner som idag är vuxna men som valt en annan bana som Mikael är familjär med.

Svenska kändisen som Erika Persson festade med under Mello

1 timme sedan
Gunilla Persson befinner sig i Sverige för att tävla i Melodifestivalen 2024, och vid sin sida och som stöd har hon dottern Erika Persson. Och för Nyheter24 har Erika berättat en viss detalj om Mello-efterfesten…

Sverigeaktuellt rockband ger ut sina memoarer

1 timme sedan
För 40 år sedan grundade de skotska bröderna William och Jim Reid rockbandet The Jesus and Mary Chain och jubileet verkar ha fått fart på kreativiteten.

Saramagos glasögon till Nobelprismuseet

2 timmar sedan
En sten, ett par glasögon och ett manuskript finns bland de föremål som José Saramagostiftelsen och Nobelpristagarens änka, Pilar del Río, överlämnat till Nobelprismuseet. Stenen, som den portugisiske författaren lär ha hittat på Lanzarote där han bodde under den senare delen av sitt liv, sägs ha betytt mycket för honom.