Tårar och kaos i Bonde söker fru 2023 – två tjejer lämnar Jens gård

Det var under veckans Bonde söker fru som två tjejer valde att lämna Jens Lundins gård. Den ena drar för gott och den andra ville ta in på hotell.


Det var under veckans avsnitt av Bonde söker fru som många tittare satte kaffet i vrångstrupen då inte bara en utan två tjejer avlägsnat sig från Jens Lundins gård. Den ena, Ida, kommer inte att komma tillbaka och den andra, Alexandra, ville ta in på hotell för att fundera. 

Jens har under säsongens gång haft väldigt bra flyt på kärleksfronten och uppvaktats från alla håll och kanter. Men under veckans avsnitt så slog motvinden till. 

– Men hur känns nu detta?, frågade Linda Lindorff

– Det känns skumt att Ida vill lämna. Men ja, känner man att det är mer på en kompisnivå så är det ju inte så mycket att göra åt, svarade han. 

Alexandra, som klickat väldigt bra med Jens men som haft ett par känslostormar under inspelningen, sa då tätt inpå att hon kände att hon kände ett behov att att komma bort från gården och alla kameror och då checka in på ett hotell för att tänka. 

Bonde söker fru 2023. Bildkälla: TV4

Det hela fick Jens att börja gråta och då även Alexandra att börja gråta. 

– Gud nu blir jag ju ledsen för att du blir ledsen, sa hon då. 

– Jag tycker ju väldigt mycket om Alexandra, berättade Jens i synken. 

– Ja så kan det ju bli när det händer mycket under en väldigt kort tid och man kanske inte hinner känna efter, sa Linda Lindorff. 

"Det kanske är meningen att man ska vara ensam", sa Jens. Bildkälla: TV4

– Det känns hemskt att hon inte vill sova hemma inatt. Jag har verkligen trott där att vi kan ha en framtid... och nu känns det som att hon aldrig mer kommer att vilja komma tillbaka. Det kanske är meningen att jag ska vara ensam, sa Jens. 

Nu möter han starkt stöd i kommentarsfälten på sociala medier. 

Senaste nytt

Raye slår rekord på Brit Awards

idag 01:44

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 23:32
Annika Wickihalder och Jay Smith knep de två sista finalplatserna genom att kvala in. Något som nu väcker kritik, eftersom de tävlade i deltävlingen sekunderna innan.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 21:54
Det blir de två tidigare "Idol"-deltagarna Annika Wickihalder och Jay Smith som tar de två sista finalplatserna efter finalkvalet. De möter bland andra Danny Saucedo och Smash Into Pieces i Friends Arena nästa helg.

Marcus & Martinus höll för favorittrycket

igår 20:08
Marcus & Martinus och Medina går direkt till final i Melodifestivalen. Trots att den norska tvillingduon var favorittippade tog de inte segern för given. Man vet aldrig med tv, vem som går vidare. Vi är bara tacksamma för alla som har röstat på oss, säger de.

Lykke Li tolkar Cash – och hintar om ny musik

igår 15:34
Artisten Lykke Li har släppt en cover av countrylegendaren Johnny Cash stora hit "Ring of fire" från 1963. Låten, som släpptes på fredagen, dyker upp i den nya Netflix-filmen "Damsel" med premiär den 8 mars, skriver Variety.

Norska Beck-stjärnan i chock över Marcus och Martinus Mello-medverkan

igår 15:18
Den norska skådespelaren Kristofer Hivju, känd från Beck och Game of Thrones, blir förvånad när han hör att Marcus och Martinus ska delta i den svenska melodifestivalen. – Det är ju sinnessjukt!, säger han till Expressen.