"Vem bor här?" återvänder inte förrän nästa år.
"Vem bor här?" återvänder inte förrän nästa år. - Foto: Janne Danielsson/SVT och SVT

"Vem bor här?" stoppas – då återvänder programmet i SVT

"Vem bor här?", som vanligtvis sänds på söndagar, kommer inte att sändas i helgen och faktum är att programmet inte återvänder förrän nästa år.


År 2015 hade "Vem bor här?" premiär i SVT och sedan dess har nio säsonger rullat i kanalen – alltid under ledning av Malin Olsson

Den 5 november 2023 hade den senaste säsongen premiär och hittills har fem avsnitt av programmet, som sänds på söndagar, visats. 

Så mycket har Malin Olsson från "Vem bor här?" i lön

"Vem bor här?" återvänder inte förrän 2024

Men nu kommer det dröja ett bra tag innan tittarna får ta del av mer "Vem bor här?". Under den kommande söndagen, klockan 20.00 den 10 december, sänds nämligen "Nobel 2023: Banketten" på den tid som programmet vanligtvis visas i SVT.

Och när man tittar på SVT Play när nästa avsnitt sänds står det 7 januari 2024. 

Det verkar alltså som att "Vem bor här"-tittarna får vänta ända fram till nästa år innan de kan ta del av det sjätte avsnittet.

Malin Olssons pik mot 11 år yngre pojkvännen: "20 någonting förevigt"

SVT
/
Senaste nytt

Det sa kungen till Felix Herngren under krogkvällen

Marcus & Martinus: Inte bara ute efter revansch

Marcus & Martinus kom tvåa i Melodifestivalen i fjol. Nu är de tillbaka – och är favorittippade. Men vi är inte bara här för att få revansch, vi älskar verkligen Mello, säger Martinus.

Mikael Tornvings söner har vuxit upp – briljerar i annan, tuff bransch

1 timme sedan
Mikael Tornving är en av landets mest uppskattade komiker och programledare. Han har två söner som idag är vuxna men som valt en annan bana som Mikael är familjär med.

Svenska kändisen som Erika Persson festade med under Mello

1 timme sedan
Gunilla Persson befinner sig i Sverige för att tävla i Melodifestivalen 2024, och vid sin sida och som stöd har hon dottern Erika Persson. Och för Nyheter24 har Erika berättat en viss detalj om Mello-efterfesten…

Sverigeaktuellt rockband ger ut sina memoarer

1 timme sedan
För 40 år sedan grundade de skotska bröderna William och Jim Reid rockbandet The Jesus and Mary Chain och jubileet verkar ha fått fart på kreativiteten.

Saramagos glasögon till Nobelprismuseet

1 timme sedan
En sten, ett par glasögon och ett manuskript finns bland de föremål som José Saramagostiftelsen och Nobelpristagarens änka, Pilar del Río, överlämnat till Nobelprismuseet. Stenen, som den portugisiske författaren lär ha hittat på Lanzarote där han bodde under den senare delen av sitt liv, sägs ha betytt mycket för honom.