Erika Persson är dotter till Gunilla Persson.
Erika Persson är dotter till Gunilla Persson. - Foto: Instagram/@who_is_erikapersson och Naina Helén Jåma/TT

Erika Perssons ärliga reaktion på Gunilla i Melodifestivalen: “Tycker att…”

Gunilla Persson chockade hela svenska folket när det stod klart att hon är en av de tävlande i Melodifestivalen 2024. Men vad tycker EGENTLIGEN dottern Erika Persson, som även är sångerska, om sin mammas medverkan?


Den 3 februari 2024 går startskottet för Melodifestivalen, där vi kommer få se bland annat Danny Saucedo, Maria Sur, Lisa Ajax, Fröken Snusk och Gunilla Persson göra upp om den eftertraktade sångfågeln. 

Melodifestivalen 2024: Artister, startordning och datum

Gunilla Persson i Melodifestivalen 2024 

Gunilla Persson blev känd bland hela svenska folket när hon under flera års tid var en av profilerna i “Svenska Hollywoodfruar”. Sedan dess har hon fortsatt vara en av våra mest omtalade tv-personligheter. Men nu gör Gunilla Persson som sagt entré i ett helt annat sammanhang – nämligen Melodifestivalen. 

I deltävling 3 i Melodifestivalen 2024, som går av stapeln i Växjö den 17 februari, uppträder Gunilla Persson för första gången med låten "I Won't Shake (La La Gunilla)". 

"I Won't Shake (La La Gunilla)" heter Perssons låt. Foto: Henrik Montgomery/TT

Har Fröken Snusk tvingats avslöja sin identitet inför Melodifestivalen 2024?

Erika Persson om mamma Gunilla i Mello

Men Gunilla är inte den enda i sin familj med ett musikaliskt intresse. Hollywood-fruns dotter Erika Persson har också en stor följarskara på sociala medier, och även hon är en duktig sångerska. I samband med att artisterna i Melodifestivalen 2024 avslöjades så berättade Gunilla Persson om Erikas reaktion kring sin mammas medverkan i sångtävlingen. 

Gunilla Persson hårda förberedelser inför Melodifestivalen 2024: "Midjemåttet..."

Vad tycker Erika om att du ska vara med i Melodifestivalen?

– Hon tycker det är jätteroligt, säger Gunilla Persson till Nyheter24 och fortsätter: 

– Vi har det väldigt bra här i Stockholm. Vi älskar ju snön. Att det har kommit snö är väldigt speciellt. Erika kommer också att spela in sina originallåtar med samma producent som har skrivit min låt (“I Won’t Shake”, reds anm.). 

Här kan du läsa mer om Melodifestivalen 2024.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!