Rasmus Hedenstedts tatuering har lett till spekulationer.
Rasmus Hedenstedts tatuering har lett till spekulationer. - Foto: Johan Paulin/Netflix, Skärmavbild/Instagram/rasmushedenstedt och Robert Eldrim/Netflix

Nu kommenterar Love is blind-Rasmus ryktena om tatueringen

Love is blind Sverige är i full gång och Rasmus Hedenstedt, 32, är en av dem. Nu har tittarna börjat spekulera kring hans tatuering och vem den egentligen föreställer.


Det var den 12 januari som Love is blind Sverige 2024 hade premiär på Netflix och hittills har fyra avsnitt av realityserien, som finns i amerikanska, brasilianska och japanska versioner, släppts.

Genom att dejta i blindo i så kallade "kapslar" har fem par bildats och till och med förlovat sig, för att i kommande avsnitt flytta ihop och därefter bestämma sig för om de vill bli äkta makar.

Hemligheterna i Love is blind Sverige – som du inte får se

Tittarna spekulerar kring Love is blind-Rasmus tatuering

Ett av de par som nu ska prova på att leva vardagsliv ihop är Rasmus Hedenstedt, 32, och Krisse-Ly Kuldkepp, 30, som i kapslarna bland annat klickade när deras respektive tatueringar kom på tal. 

Och det är just en av Rasmus tatueringar som kommit att bli föremål för spekulationer bland tittarna. I en av hans sleeves syns nämligen ett kvinnoansikte.

Nu kommenterar Rasmus det hela.

"Jag såg att några tror att min armtatuering är någon tjejs ansikte från Love is blind. Vem skulle det vara då?", skriver han i en Instastory, där han varken bekräftar eller dementerar om det ligger någon sanning i spekulationerna.

Love is blind 2024: Vilka av paren följer varandra på Instagram i dag?

Foto: Skärmavbild/Instagram/rasmushedenstedt

Vi får helt enkelt se om Rasmus ger några klarare besked framöver!

Därför känner du igen Krisse-Ly Kuldkepp i Love is blind Sverige 2024

Här kan du läsa fler artiklar om Love is blind Sverige 2024.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!