- Foto: Björn Larsson Rosvall/TT & Stella Pictures

Märkbart berusad man tog sin in i Fröken Snusks greenroom: "Inte rätt att vara där"

Under fredagens genrep tog sig en berusad man in i Fröken Snusks greenroom för att prata och ta bilder med artisten. Fröken Snusks team sätter då ned foten och kräver ett krismöte med SVT, rapporterar Aftonbladet.


Trots skärpt säkerhet i Melodifestivalen så lyckades en berusad man ta sig in i Fröken Snusks greenroom under fredagens genrep. Den berusade mannen försökte prata med artisten och ta bilder, rapporterar Aftonbladet.

– Han var absolut berusad. Han dök också upp i tv-bilden bakom Fröken Snusk under nåt av tillfällena när man filmade i greenroom. Jag undrade lite vad han höll på med, han har ju absolut inte rätt att vara där, säger en person som jobbar i Melodifestivalens kulisser, till Aftonbladet.

Frökens Snusks team krävde krismöte med SVT

Fröken Snusks team blev märkbart upprörda över det som skedde. Därför sattes ett krismöte in med ansvariga på SVT.

– Det inträffade en händelse som vi lyfte med SVT och som just nu utreds. Vi kommer återkomma. Fröken vill fokusera på tävlingen och det respekterar vi alla, säger Jessica W Sandberg, Fröken Snusks presskontakt, till Aftonbladet. 

Melodifestivalens projektledare Anders Wistbacka vill inte gå in på vad som hände i greenroom. 

– Vi utreder en händelse tillsammans med artisten och hennes team. I nuläget vill artisten lägga allt fokus på tävlingen och det respekterar vi, säger han till Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!