Tittarna rasar på regelbrottet i Farmen – och därför saknades Anna Brolin

Anna Brolin försvann plötsligt under söndagens avsnitt av Farmen. Men var tog hon vägen? Det är många tittare som undrar. Och vad hände under regelbrottet.


Vår händelserika Farmen-säsong fortsätter att puttra på. 

Under de senaste veckorna har bråken avlöst varandra, det har utkämpats ting, gråtits, skrattats och jobbats på. 

Jennifer Valencia har nyligen varit storbonde vilket man kan säga gick...så där. Många av deltagarna tyckte att hon mestadels var arg och bara tog hand om sin "pakt". Efter att ha skrikit till några av deltagarna att de skulle "äta hennes bajs" valde hon slutligen Per Renström till första kämpe. Han valde sedan Anna Billberg som andra kämpe. 

Paows pojkvän möter hatstorm för sitt beteende i Farmen

Under söndagen möttes de i tinget och efter en spännande kamp gick Per vinnande ut ur striden. Men det var fler saker än bara kamp som togs upp. 

Maxine Lindin och Jennifer Valencia anklagades för att ha begått regelbrott under inspelningen. De hade nämligen lyckats ta sig från gården för att få tag på mat. Men det hela gick inte obemärkt förbi. 

Tjejerna begick regelbrott. Bildkälla: TV4

– Det är två deltagare som lyckats få tag på mat utanför Farmens gräsen. Jennifer och Maxine. Ni får lämna bort en varsin amulett till mig, sa han då. 

Många tittare har nu varit upprörda över att tjejerna inte tvingades lämna gården utan endast lämna amuletter. Någonting TV4 nu svarat på till Expressen.

”Regelbrottet bedömdes inte vara tillräckligt allvarligt för att diska deltagarna. Att bli av med amuletterna var säger Joel Bendrik, exekutiv producent

Därför saknades Anna Brolin i Farmen 2024

Någonting som snabbt slog tittarna var att det var just Wincent som höll i tinget istället för Anna Brolin. Och var Anna höll hus – det är det ingen som vet. 

Anna Brolin. Bildkälla: TV4

”Det var planerat sen länge att Anna Brolin skulle vara ledig”, berättar Joel Bendrik för Nyheter24.

Vi hoppas att Anna fick sig en fin ledig dag. 

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!