Paow
Paows pojkvän möter en hatstorm. - Foto: Instagram/Anton Soggiu/Strix/TV 2

Paows pojkvän möter hatstorm för sitt beteende i Farmen

Paulina "Paow" Danielssons pojkvän Cristian Brennhovd möter hatstorm efter någonting som ska ha ägt rum i det norska "Farmen kjendis".


Paulina "Paow" Danielsson är inte personen som tycker om att sitta stilla. 

I skrivande stund har hon under en längre period befunnit sig på resande fot tillsammans med sin norska pojkvän Cristian Brennhovd och paret har bland annat svängt förbi Bankok där de shoppat, hängt med vänner, gått på restauranger och... ja, spelat i content till OnlyFans vilket kommit att bli inkomstkälla för både Christian och Paow. 

Paret har också tagit sig en sväng förbi Istanbul där de båda opererade lite dittan och lite dattan. 

– Jag har gjort näsan och fettsugning på magen och ryggen samt under hakan, och så har jag fixat näsan så att den ser perfekt ut, berättade Cristian tidigare i en intervju med Nyheter24.

Paow har opererat rumpa, bröst, gjort rumpimplantat, opererat näsa, underliv samt filat ned sina tänder och satt i fasader. 

Men en operation blev hon faktiskt nekad. Och det var att flytta sitt hårfäste. 

Paow har skaffat sig ett så kallat Hollywood smile. Bildkälla: Instagram/paowmeow
Cristian Brennhovd med kirurgerna på kliniken i Istanbul. Bildkälla: Privat

Nyligen fräste profilerna till skidorten Hemsedal i Norge för att åka lite skidor. Av slump hamnade de på samma hotell som JLC-profilen Carl Déman som var där med sin familj. Carl berättade i JLC:s podd att Paow och Cristian festat till det med drinkar och musik på ställets SPA-avdelning. Men det hela slutade inte som väntat. 

Paret blev nämligen utkastade. 

 – Sen har det ju hänt grejer på natten då. Ett jäkla liv var det på hotellet. Och det slutade med att de inte fick vara kvar på det här hotellet. Så första natten blev de utslängda, berättar han i podden "Mellan himmel och jord".

Carl Déman. Bildkälla: Stella Pictures

– Dom väckte hela hotellet. Dom skrek på varandra. Det var full fart. Sen kom polisen. Det höll på hela natten, berättade han.

Och för den som hänger med är det inte första gången Paow blir utkastad från ett hotell. Det hände nämligen relativt nyligen på ett av Petter Stordalens hotell.

Dagen efter skymtade Carl paret i skidbacken och de hade då bytt hotell. 

Brennhovds ursäkt efter Farmen kjendis

Innan Paow och Cristian gav sig ut på äventyr så spelade han in "Farmen kjendis" som är Norges svar på "Farmen VIP" där ett gäng kända ansikten ska klara av 1800-talslivet på en gård. 

Farmen kjeldis. Bildkälla: Anton Soggiu/Strix/TV 2

Men någonting ska ha hänt. 

Cristian möter i skrivande stund på en hatstorm från tittarna efter någonting som ska ha ägt rum. 

Cristian Brennhovd möter hatstorm. Bildkälla: cristianbrennhovd/Instagram

"Hej. Förstår att folk är arga över vad jag gjorde på gården. Men jag menade aldrig att vara elak. Det tycks vara så att jag får oförtjänt hat från alla håll och kanter nu. Vi har alla gjort dumma saker. Skillnaden är att det jag gör är offentligt. har inte gjort någonting olagligt fast det känns så med alla kommentarer jag fått på sistone", skriver han och fortsätter: 

"Det är alltifrån att man har fult ansikte, ful näsa och mycket mer som jag inte vill skriva här. Jag kan tolerera det, men tänk innan ni skriver för alla kan inte tolerera det och då kan du förstöra någon. Ha en trevlig vecka gott folk. Fokusera på det positiva. För många dumma saker som händer överallt", avslutar han. 

Vad det är som visats och därmed orsakat hatstormen är ännu oklart. 

Nyheter24 söker Cristian Brennhovd. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!