Ellinor Eke Göransson
Ellinor Eke Göransson berättar hur det går med kärlekslivet. - Foto: TV4

Bonde-Ellinor bjuder följarna på nytt kärleksbesked

Trots att det gått några år sedan hennes medverkan så går Ellinor Eke-Göransson fortfarande hem hos sina följare. Och är det någonting de är intresserade av – så är det hennes kärleksliv.


Det var 2021 som Ellinor Eke-Göransson, 30, stegade in i Bonde söker fru. Svenska folket fattade direkt tyckte för Ellinor och det gjorde även bonden Filip Nilsson, trots att hon till en början inte blev hans första val. 

Men när Linda Lindorff besökte gården några månader efter inspelning – då var det Ellinor som var där. 

Ellinor Eke-Göransson och Philip Nilsson. Bildkälla: TV4

Paret såg då väldigt lyckliga ut. Men bakom de mysiga scenerna dolde sig någonting annat. För en dag tog kärlekssagan slut. I ett inlägg på Instagram skrev Ellinor att relationen nått sitt slut och att hon flyttat från gården. Hon har ännu inte helt gått in på vad det är som hänt men på tonen kan man höra att det var aningen frostigt mellan Filip och henne. 

Ellinor Eke-Göransson om nya livet 

Ellinor har efter sin tv-medverkan stått bakom kameran istället. Bland annat var hon med i teamet som filmade Bonde söker fru 2023. Hon har även varit iväg och jobbat med Robinson.

"Mitt jobb handlar i stora drag om att hålla koll på innehållet och att se till att vi får in det som behövs för att skapa ett program. Jag är även den som ställer frågor till deltagarna i det som kallas för synk. Ni vet när dom tittar vid sidan av kameran och förklarar hur dom känner, då är det en inslagsproducent där som har ställt frågorna", berättade hon på sin Instagram.

Nyligen berättade Ellinor att han nu inte kommer att syssla med så mycket tv utan istället gå tillbaka till sina journaliströtter. 

Ellinor Eke-Göransson. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

I skrivande stund ser det ut som att hon befinner sig på varmare breddgrader. Men vad det är hon pysslar med – det är ingen som vet. 

Ellinor visade upp sin arbetsplats. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

Och när hon ändå hade sina följare på tråden valde Ellinor att ta upp en annan fråga som väldigt många varit nyfikna på. 

Nämligen huruvida hon är singel eller inte. 

Ellinor Eke Göranssons svar. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

"Okej, sista och vanligaste frågan: tack och ja, jag är singel fortfarande och kommer säkert att berätta för er om jag lyckas hitta någon. Kram och god natt", svarade hon kort. 

Senaste nytt

Därför stoppas Mästarnas mästare 2024 i helgen

Tommy Myllymäki saknades i Sveriges mästerkock – det hade hänt

Det var under onsdagen avsnitt av Sveriges mästerkock som tittarna undrade var Tommy Myllymäki höll hus. Nu har kanalen svarat vad som hade hänt.

Det jobbar Filippa Toremos pojkvän Kit Gabriel med – egentligen

I SVT Edits dokumentär Gravid utan att veta fick tittarna följa Filippa Toremos gravidresa. Nu får vi även bekanta oss med "baby daddyn" Kit Gabriel, som ger sin version av det hela i SVT:s uppföljning Pappa utan att veta.

Konstråd straffar inte politisk konst

1 timme sedan
Brittiska konståret – Arts Council England – som beviljar statligt kulturstöd, kommer inte att straffa organisationer som jobbar med konstnärer eller artister som gör politiska ställningstaganden. Det står klart i de nya riktlinjer som rådet publicerat, skriver The Guardian.

VLT drar in tjänsten som kulturredaktör

2 timmar sedan
VLT är den senaste i raden av svenska tidningar som drar in tjänsten som kulturredaktör, skriver Journalisten. Fram tills nu har tidningen haft en separat kulturredaktör och en nöjesredaktör – nu slås de två tjänsterna ihop till en.

Jobbar tio veckor per år – så mycket tjänar Mikael Tornving

2 timmar sedan
Mikael Tornving har i flera intervjuer gått ut och berättat om sitt nya minimalistiska liv samt det faktum att han endast arbetar tio veckor per år.