Hur ser den nya säsongen av Hotell romantik ut egentligen?
Hur ser den nya säsongen av Hotell romantik ut egentligen? - Foto: Annika Cripps Janne Danielsson/SVT

Hotell romantik-Annikas hint om säsong två: "Hettar till lite mer"

Söndagen den 18 februari har säsong två av Hotell romantik premiär. Nyheter24 har pratat med Annika Cripps, deltagare i första säsongen, som ger lite ledtrådar om vad tittarna har att vänta sig i de nya avsnitten.


Söndagen den 18 februari har säsong två av hyllade Hotell romantik premiär. Nyheter24 har pratat med Annika Cripps, som deltog programmets första säsong, för att ta reda på vad tittarna kan förvänta sig. 

Hotell romantik-Annika om Ottis död: ”Ett sorgligt öde"

Hotell romantik en otrolig upplevelse

Till Nyheter24 berättar Annika att Hotell romantik var en bra upplevelse, både ur en en lärosynpunkt och på ett känslomässigt plan. Hon tycker det var spännande att lära sig om tv-produktion och att lära känna nya människor. 

– Jag har träffat människor med helt andra erfarenheter, som Monica som varit flygvärdinna. En sån vän har jag inte haft tidigare. Jag fick nya vänskaper och nya insikter. Det har varit fantastiskt roligt, säger Annika.

Hon tycker också det var spännande att få vara med i den första säsongen, eftersom deltagarna inte visste vad de gav sig in på.  

– Vi var, tycker jag, väldigt modiga som kastade ut oss på djupt vatten och gjorde någonting för första gången. Det var en fantastisk upplevelse, en av höjdpunkterna i mitt liv.

Hotell Romantik 2024: Deltagare, premiär och ändringar

Annika Cripps: "Hettar till lite mer"

Annika hintar om att säsong två kommer vara lite mer fartfylld än den första. 

– Vi var ju väldigt snälla under vår säsong. Det fanns inga konflikter mellan oss, men jag tror det hettar till lite mer både när det gäller kärlek och andra relationer i den nya säsongen. Då blir det väldigt bra TV, säger Annika och fortsätter:

– Jag är så otroligt peppad på att se det här.

Hotell Romantik: Så mycket fick deltagarna för att vara med i SVT:s succéprogram

Därför känner du igen Lotta Ramel i "Hotell Romantik"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!