Erika Persson
Erika Persson, Gunilla Persson och Lamin Holmén firade ordentligt i Växjö. - Foto: Stina Stjernkvist/TT/Johan Nilsson/TT

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt


Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde på den stora Melloscenen i Växsjö då den tredje deltävlingen gick av stapeln. 

Gunilla sjöng låten Låten  I Won't Shake (La La Gunilla) som är en svängig countrydänga med trallvänliga inslag. Och på scenen stod hon inte ensam. Runt podiet där hon befann sig dansade även ett gäng cowboys som minst sagt lyfte numret till nya höjder. 

En dansare som i många år synts bakom artisterna är Lamin Holmén, 31. Han var bland annat en av de som dansade bakom Tusses vinnarnummer "A million voices" 2021. 

Lamin Holmén i Melodifestivalen 2024. Bildkälla: SVT

Fler och fler har börjat uppmärksamma den talangfulle Lamin och nu börjar även en och annan förstå varför de känner igen honom utanför scenen. 

Han är nämligen tillsammans med den svenska sångfågeln Zara Larsson. Paret har varit tillsammans i flera år och Zara har många gånger hyllat pojkvänner i poddar och radioprogram. 

Lamin Holmén och Zara Larsson. Bildkälla: Stella Pictures

– Han är fin och omtänksam och han ser till att när jag kommer hem har han städat allting eller står och lagat mat. Typ i förrgår var jag väldigt ledsen, vet inte vad som hände, jag tror jag hade PMS. Då kom jag hem och han hade skickat blommor. Sådant blir man ju glad  av, berättade hon i Prime video talks med Alex Schulman och Sigge Eklund

– Kommer han in i ett rum så känner man det, sa hon. 

Lamin Holmén fångas på film under efterfesten

Under de senaste veckorna har Lamin och de andra dansarna i mello minst sagt haft full rulle då de inte bara dansar bakom en artist – utan flera. 

Men efter hårt jobb kommer så klart lite fest. Efter lördagens tävling då Gunilla klarade sig till kval så firades det hela med bubbel och dans på Melloefterfesten. 

Men det som händer på efterfesten – stannar inte på efterfesten i detta fall. 

En gäst på stället fångade nämligen Lamin på film där han dansar bredvid Gunilla Persson, dotter Erika Persson samt Gunillas röstcoach Hilde Schotte. Till filmen skrev användaren @Maya att "Zara Larssons pojkvän dök upp och stal hela showen". 

"Zara kom och hämta din man. Han stjäl showen", var ännu en text till. 

Och nu är det många som håller med. 

Och ja, man måste ju säga att det är svårt att INTE hålla med. 

Mer av Lamin ser du på lördag då Melodifestivalens fjärde deltävling går av stapeln. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!