- Foto: Nyhetsmorgon & Stella Pictures

Därför saknas Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

Programledaren Maria Forsblom har i veckan saknats i Nyhetsmorgon. Istället har hon varit ute på vift.
"Äventyr för Stockholmarna", skriver hon i en Instagram-story.


Maria Forsblom är en av programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon. Tittarna kan vanligtvis se henne i rutan till vardags tillsammans med sin kollega Martin Järborg. Men denna vecka har rutan ekat tom från Maria Forsblom. 

Kaos i Nyhetsmorgon – total tystnad i sändningen: "Pinsamt"

Därför saknas Maria Forsblom i rutan

På många orter runt om i landet är det sportlov denna vecka och även Maria Forsblom har unnat sig lite semester. På hennes Instagram kan man se att hon är på en solig skidsemester i Idre Fjäll. 

"Maten i sig vinner inga priser, men inramningen med sällskapet och vädret gör att lunchen är i världsklass", har hon skrivit i ett Instagraminlägg.

Tittarnas oro efter klippet på Mauri och Jenny Strömstedt: "Säg nej"

Tvingades åka skoter ner för backen 

På Instagram kan man se att Maria Forsblom har haft flera dagar i skidbacken med fint vänder. Men på fredagen vände vädret och bjöd istället på snö och blåst. Det innebar att liften fick stänga och Maria Forsblom fick tillsammans med sin familj åka skoter ner för backen. 

"När sittliftarna och gondol står stilla på grund av blåst och ankarliften (tillfälligt) går sönder så rycker snöskotern in för att säkra skidåkningen. Äventyr för Stockholmarna.", skriver hon i en Instagram-story.

Foto: Instagram/Marie Forsblom

Kritikstorm mot Jenny Alversjö – efter intervjun med Kristersson: "Fattar du inte..."

Erik Videgårds stenhårda diss i Nyhetsmorgon: ”Bojkotta”

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!