Farmen final 2024
Per Eriksson var en av deltagarna i Farmen 2024. - Foto: TV4

Därför fick Per vara med på finalen av Farmen – trots att han hoppat av

Under söndagens final var det några deltagare som saknades. Tidigare har de som hoppat av frivilligt inte fått närvara på finalen. Men Per Eriksson – han var på plats.


Det var under söndagen som finalen av den dramatiska säsongen av Farmen gick av stapeln. 

Årets säsong har kantats av en rad olika konflikter och från dag ett var grupperingarna ett faktum. 

I finalen möttes Levin Larsson och Cornelia Nordensson som båda två startade sin resa på Torpet. Någonting som blev tydligt under finaldagen var att varken Cornelia eller Levin hade många hejarop på sig från resterande deltagare.

Levin och Cornelia stod i final. Bildkälla: TV4

– Alla var ju varit mot mig från dag ett, sa Levin innan han gick in i sitt sista ting. Och så har det sannerligen varit. Men bättre har det inte varit för Cornelia. 

Trots att Cornelia spelat med Maxine Lindin hela säsongen samt att tjejerna blivit väldigt nära vänner så sa Maxine att hon helt enkelt höll på Levin. Vilket många tittare också förvånades över.

Maxine spelade med Cornelia hela säsongen. Bildkälla: TV4

Den nervdrypande finalen slutade med en kross från Levins sida. Han tog sig snabbt igenom alla tävlingens moment och lyckades slutligen att tömma vatten i en behållare tills den svämmade över – och då var vinsten klar. 

De andra deltagarna kunde då hoppa ned för att spruta champagne på Levin och gratulera honom till vinsten. 

Per Eriksson fick gå på Farmen-finalen

Varje år är det någon eller några som väljer att hoppa av Farmen frivilligt. Det kan bland annat handla om hemlängtan, hälsoproblem eller nikotinbegär. 

Henrik Lindström var en av deltagarna 2021. Då han fick reda på att han skulle till Torpet kände han att han helt enkelt hellre åkte hem. Trots att han var en av de som många såg som värdig vinnare. 

Karin Kollberg och Andreas Gauffin lämnade 2023 efter ett otrohetsdrama.

Henrik Lindström lämnade Farmen 2021 och var därför inte med under finalen. Bildkälla: TV4
Karin Kollberg och Andreas Gauffin lämnade Farmen 2023 efter ett svartsjukedrama och var därför inte med under finalen. Bildkälla: TV4

Per Eriksson, 27, från Växjö var en av årets deltagare som valde att lämna redan under säsongens början. 

Men på finaldagen – då satt han där bland resten av deltagarna. 

Per Eriksson var med på finalen av Farmen 2024. Bildkälla: TV4

Nyheter24 hörde av sig till produktionen för att höra hur det kommer sig att Per var på plats – trots att han hoppat av. 

– Lämnar man av medicinska skäl kan man ibland få komma tillbaka om man mår bättre, berättarJoel Bendrik exekutiv producent.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!