Tone Sekelius
Tone Sekelius lovar att "Paradise" säsong 2 kommer bjuda på mer drama. Bildkälla: STELLA Pictures/Jari Kantola/Pluto TV/Pressbild

Dramatiska ändringen i "Paradise" – det här förändras

Första säsongen av "Paradise" fick stor kritik. Inför den nya upplagan har produktionen och kanalen tagit till sig kritiken. De lyssnat på tittarna och växlat upp.


Den 9 april har den andra säsongen av Paradise premiär. Den första och nya satsningen som sändes under 2022 fick stor kritik. Säsongen, som leddes av Tone Sekelius, möttes av negativa reaktioner och kallades för både tråkig och ”pk-hotel” i sociala medier.

Originalprogrammet Paradise Hotel stoppades efter Expressen avslöjade misstänkta övergrepp. Därför ersattes det med nya formatet "Paradise". 

Programledaren Tone Sekelius under pressdagen för säsong två av reality serien Paradise. Bildkälla: Samuel Steén/TT

Tone Sekelius utlovar mer drama i nya säsongen

I början av året meddelades det att realityserien "Paradise Hotel" kommer tillbaka i sitt originalformat på Viaplay. Inspelningarna i Mexiko har redan inletts, där ett kärt återseende sker i form av den ikoniska programledaren Rebecca Stella återkomst. 

Ramaskri efter Paradise-premiären – tittarna rasar: "Det värsta jag sett"

– Vi har sett att det funnits en önskan att gå tillbaka till grundformatet Paradise Hotel och ser fram emot att påbörja inspelningen i Mexiko. Våra svenska PH-fans har något att längta till, sa Joakim Franke, innehållschef på Viaplay Group i Sverige, när nyheten avslöjades

Att "Paradise Hotel" återvänder kan sätta "Paradise" i skuggan av det folkkära programmet, som fick stor kritikstorm. Men nu utlovar Tone Sekelius förändringar i den nya säsongen. 

Ram Alshibli, Fatou Sillah, Tone Sekelius, Josefine Horst och Chanslin "Charlie" Mulumba under pressdagen för säsong två av reality serien Paradise. Bildkälla: Samuel Steén/TT

Paradise 2024 – det här förändras

Programledaren Tone Sekelius återvänder i "Paradise" säsong två. För Expressen förklarar hon att den nya säsongen innehåller det som man saknade i säsong ett. Spelet är intensivt hela tiden, något som hon konstaterar är  "skitkul".

– Det är en bra cast som spelar sönder. Mycket drama hela tiden. Det känns skönt att produktionen och kanalen tog till sig kritiken. Det är en jävligt bra säsong, säger hon vidare. 

Paradise Hotel är tillbaka – (och det ska vara som på den gamla goda tiden)

Tone känner att produktionen arbetat med motstånd på grund av det negativa mottagandet av programmet 2022, men tycker att alla borde ge den här säsongen en chans. Den nya säsongen bjuder på mycket mer drama, än föregångaren. 

"Paradise" säsong 2 har premiär 9 april på Pluto TV. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!