Felix Herngrens medverkan i Masked Singer 2024 ifrågasätts.
Felix Herngrens medverkan i Masked Singer 2024 ifrågasätts. - Foto: Fredrik Persson/TT och Skärmavbild/TV4/Masked Singer

Felix Herngren sågas i Masked Singer 2024: "Ett rop på hjälp"

Felix Herngrens får rejäl kritik för sin medverkan i Masked Singer 2024.
"Kanske ska vi tolka den där nya paljettskjortan som ett rop på hjälp", skriver Aftonbladets Karolina Fjellborg i en krönika.


Det var under 2021 som "Masked Singer", vars format är baserat på det sydkoreanska "King of Mask Singer", hade premiär i TV4 och nu är programmet inne på sin fjärde säsong.

I vanlig ordning ska panelen, bestående av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai, försöka lista ut vilka kända svenskar som gömmer sig bakom maskerna. 

Precis som föregående säsonger är det David Hellenius som guidar tittarna mellan framträdandena, panelbedömningar och det numera klassiska "av med masken"-ögonblicket.

Masked Singer 2024: Här är kändisarna på läckta listan

Panelen i Masked Singer 2024. Foto: Emma Larusdottir/TV4

David Hellenius galna miljonregn – här är hans monsterlön

Fyra personer har lämnat Masked Singer 2024

Hittills har fyra personer fått lämna tävlingen: den tidigare fotbollsspelaren Tomas Brolin, kocken och krögaren Markus Aujalay, artisten Ewa Roos och allra senast den före detta simmaren Therese Alshammar

– Jag älskar det här programmet och mina barn älskar det, de sitter bänkade nu. Jag hoppas att de får en chock, sa Alshammar när det stod klart att hon framträtt som "Skyddsängeln". 

Therese Alshammar fick lämna Masked Singer 2024

Masked Singer 2024 når miljonpublik

Under den gångna säsongen har Masked Singer 2024 lyckats locka till sig miljonpublik, men programmet har också fått en hel del kritik.

I förra veckan skrev nämligen Johan Croneman en allt annat än positiv krönika om Masked Singer 2024, vilket Nyheter24 också rapporterade om. I krönikan gick Croneman hårt åt panelen och då inte minst Felix Herngren vars medverkan i programmet ifrågasattes. 

Kängan mot Felix Herngren i Masked Singer 2024: "Sorglig"

Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Därför ersätts Pernilla Wahlgren i Masked Singer 2024

Felix Herngren sågas i ny krönika: "För dålig"

Och i en ny krönika av Aftonbladets Karolina Fjellborg får programmets panel, och i synnerhet Felix Herngren, ytterligare kritik. 

"Ett 'Avgå alla!' är kanske att ta i, men man känner inte direkt heller för att ropa 'Four more years!'. Om man säger så. Wahlgren kan den som vill se ändå, precis var som helst och när som helst. Nour El Refais gissningar kan låta snillrikt uttänkta – men är väldigt sällan det. Måns Zelmerlöw måste snart ha rabblat upp alla idrottare han kan, flera gånger om. Och Felix Herngren. Vad fan?", skriver Fjellborg.

Masked Singer 2024 anmält: "Obehagligt"

Jessica Almenäs ersatte Pernilla Wahlgren i fredagens Masked Singer 2024. Foto: Emma Larusdottir/TV4

Herngren lyfts fram som både "begåvad" och "rolig", men enligt Fjellborg tar han inte tävlingen på allvar.

"I teorin är Herngren för bra för att vara med i 'Masked Singer'. Men i praktiken är han för dålig", skriver hon i krönikan.

Avslutningsvis passar hon på att rikta en känga åt tv-profilens klädval: 

"Och kanske ska vi tolka den där nya paljettskjortan som ett rop på hjälp."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!