Pernilla Wahlgren kommer att missa flera "Masked Singer"-program.
Pernilla Wahlgren kommer att missa flera "Masked Singer"-program. - Foto: Foto: Stella Pictures och Magnus Ragnvid/TV4

Därför ersätts Pernilla Wahlgren i Masked Singer 2024

Masked Singer 2024 har dragit igång i TV4. Men i flera program under säsongen kommer Pernilla Wahlgren, som är en del av panelen, att lysa med sin frånvaro.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

"Masked Singer", vars format från början är baserat på det sydkoreanska programmet "The King of Mask Singer", har sänts i TV4 sedan 2021 och är nu inne på sin fjärde säsong. 

Tolv välkända, men maskerade, svenskar ska återigen kliva upp på scen och panelen – bestående av Nour El Refai, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren – ska göra sitt bästa för att lista ut vilka som döljer sig bakom maskerna.

Här är nya maskerna i Masked Singer Sverige 2024

Tomas Brolin fick lämna Masked Singer 2024

I premiäravsnittet var det figuren "Snögubben" som fick lämna tävlingen och ta av sig masken. Det visade sig då vara den före detta fotbollsspelaren Tomas Brolin.

— Min familj och vänner kommer inte att tro att det är jag som står här nu. De kommer att tro att det är en dubbelgångare, sa han i TV4-programmet i samband med att masken åkte av.

Masked Singer 2024: Här är kändisarna på läckta listan

Foto: Pressbild/TV4

Masked Singer 2024: Lista på deltagarna sägs ha läckt

Därför saknas Pernilla Wahlgren i Masked Singer 2024

I det första avsnittet stod det också klart att Pernilla Wahlgren kommer att missa flera program i den pågående säsongen. I samband med detta skojades det friskt om att anledningen till frånvaron skulle vara att artisten och tv-profilen är så pass bra på att gissa att det blir mer rättvist om hon inte närvarar vissa program.

Men så är faktiskt inte fallet. 

– Vi har ju skojat till det så i programmet, men sanningen är ju att jag har spelat min show ”Happy Ending” samtidigt som vi har spelat in. Vi har lite olika inspelningsdagar, men de dagar då det har krockat har det inte gått, förklarar Wahlgren för Expressen

I programmen som Wahlgren missar är det Henrik Schyffert som hoppar in som ersättare.

Henrik Schyfferts äldsta söner har vuxit upp – det gör de i dag

/
/