Arvid Stark
Bildkälla: SVT/Skärmavbild/TV4/Skärmavbild

Tom Sjöstedt bedömer GVFÖ-carbonaran: “Förspel för ögonen”

Tom Sjöstedt påstår sig ha ätit många carbonara i sitt liv. Men har han verkligen smakat på en riktigt het och passionerad carbonara? Det får vi veta när Arvid Stark lagar sin virala carbonara i kvällens avsnitt av "Sveriges mästerkock VIP".


Arvid Stark får lämna "Sveriges mästerkock VIP" denna veckan. Men innan dess hinner han med ett och annat – nämligen att laga sin berömda carbonara. Många känner antagligen igen honom från "Gift vid första ögonkastet", där han gifte sig med Ida Stark.

Det är nog ingen som har missat klippet där det nygifta paret åt carbonara i fullskalig sensuell anda, som blev fullständigt viralt.

MISSA INTE: Därför bodde Arvid Stark från "Gift vid första ögonkastet" med sin mormor

Arvid Stark gifte sig med Ida i "Gift vid första ögonkastet" säsong 9. Bildkälla: TV4/SVT/Skrämavbild

LÄS MER: Gift vid första ögonkastet 2023: Hur gick det sen för paren?

Har Tom Sjöstedt ätit en riktigt passionerad carbonara?

Utmaningen i dagens avsnitt av "Sveriges mästerkock VIP"? Att laga en rätt som påminner om något från deltagarnas karriärer. Såklart väljer Arvid Stark att laga sin berömda GVFÖ-carbonara. Arvid och Ida blev chockade över att deras carbonara-kväll blev så viral, de blev Carbonaraparet med hela svenska folket.

– Det stora genombrottet och med carbonaran när den fick sin rättmätiga plats, det var ju genom programmet “Gift vid första ögonkastet” där jag också fick träffa min fantastiska fru. Carbonaran är en ganska simpel rätt, så här gäller det att jag sätter alla moment, säger Arvid i matlagningsprogrammet.

– Är det nu det händer?, frågar jurymedlemmen Tom Sjöstedt Arvid när tävlingens matlagning sätter igång.

– Juryn har utmanat mig sedan dag ett, så nu kommer jag utmana dem i carbonara-snack, säger Arvid. 

Tom Sjöstedt har ätit mycket carbonara i sina dagar, men frågan är om han har ätit en riktigt het och passionerad carbonara, som Arvid nu ska bjuda på.

Om du mot förmodan har missat det omtalade klippet på Carbonaraparet, kan du se det nedan.

Tom Sjöstedt är taggad på att smaka Arvids carbonara, som blev känd när han medverkade i "Gift vid första ögonkastet". Bildkälla: TV4/Skärmavbild
Arvid lagar sin carbonara i dagens avsnitt av "Sveriges mästerkock VIP". Bildkälla: TV4/Skärmavbild

LÄS MER: Gift vid första ögonkastet paret väntar barn – hopp igen efter missfallet

Arvid Stark: "Vill att din fantasi ska springa iväg"

När Tom Sjöstedt nu kommer smaka på den omtalade carbonaran utlovar Arvid att det ska hetta till tillvaron lite extra. Västerbottenosten i rätten kommer också bjuda upp parmesanen till dans, och Arvid tror att det kommer pirra till på fler platsen än en när de smakar hans rätt.

– Jag vill att din fantasi ska springa iväg och kanske öppna dörrar som kanske inte riktigt har varit på glänt innan. Kanske sådana där rum som har varit lite förbjudna eller som har varit lite svåra, så låt den här carbonaran öppna de här dörrarna, säger Arvid till Tom. 

Arvid Starks carbonara: "Vill att du ska få fatt i den inre glöden"

– Vad kommer vi uppleva nu när vi smakar det här? frågar Tom och påpekar att carbonaran faktiskt ser ut som ett förspel för ögonen.

– Det är många som associerar till sex och intimitet, det skulle kunna vara så, men jag vill att du ska få fatt i passionen, jag vill att du ska få fatt i hettan och gärna den inre glöden.

Arvids carbonara får en bra recension av stjärnkocken Tom Sjöstedt, man får hettan och passionen. Men så med många förhållande så dör passionen efter det, menar Tom. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!