Basshunter avslöjar sin sexhemlis

Själv är bäste dräng, tycker Basshunter.


Med ljus och lykta följer de brittiska tablodierna svenska Basshunter och hans upptåg i Big Brother.

I dagens utgåva av The Sun kallas Jonas "Basshunter" Altberg dessutom för "sexgalning". Anledningen är att Jonas i gårdagens avsnitt berättade om hur han onanerat inne i Big Brother-huset. Allt ska ha varit frid och fröjd tills Sisqo klampade in i rummet och Jonas var tvungen att halvvägs avbryta sin enmanna kärleksstund. Surt, sa räven.

/
/
Senaste nytt

Köpet av Peter Jacksons teknik en flopp

Köpet av Peter Jacksons bolag en flopp

Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Dynamostipendiet till nattfestival

Konstnärsnämndens Dynamostipendium går till Märta, Karin och Linnéa Nylund – som driver ”European festival of the night”.

Tittarnas ilska mot Hela Sverige bakar i TV4: "Dags att sluta titta"

Det senaste avsnittet av TV4:s "Hela Sverige bakar" bjöd på storslagen dramatik, men alla tittare är inte helt nöjda med juryns beslut. "Det här avsnittets domslut förstörde hela tävlingen", skriver en person i sociala medier.

Kadefors tillbaka – första romanen på tio år

I april nästa år kommer Sara Kadefors med boken "Silver". Det är författarens första vuxenroman på tio år. Handlingen kretsar kring manusförfattaren Ellen som försöker finna meningen med livet efter en skilsmässa och när barnen har flyttat hemifrån.

Ledin tar fram gitarren igen – gör sommarturné

Tomas Ledin åker på en längre turné i sommar som dessutom tar honom till både vårt västra och östra grannland. Det blir premiär i Langesund i Norge den 16 juli och avslutning i Jakobstad i Finland en dryg månad senare.