I teve bar hon en rosa, förhållandevis påklädd, klänning.
1 av 2
I teve bar hon en rosa, förhållandevis påklädd, klänning. - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
Marie Picasso tvingades byta kläder.
2 av 2
Marie Picasso tvingades byta kläder. - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX

Picasso hade för kort kjol - stoppades

Marie Picasso hade för vulgära kläder på sig för TV4. Innan sändningen av Körslaget stoppades Picassos outfit.


Meningen var att Marie Picasso skulle bära en klänning som en körmedlem sytt upp, speciellt för premiärprogrammet av Körslaget.

Men dagen innan sändingen stoppades Picassos klädval av TV4.

- De kändes inte hundra. Det var väldigt rockigt, kanske Lady Gaga-inspirerat. Lite för vulgärt, säger Körslagets stylist Helene Falk till Aftonbladet.

Marie Picassos start i Körslaget har varit allt annat än bra. Först gick TV4 in och ändrade koreografin och nu stoppades hennes klädval.

- Vet du vad, jag orkar inte diskutera det här med kläder. Alla var påklädda. Det fanns inget vulgärt någonstans, säger Picasso till Aftonbladet.

/
/
/
/
/
TV4
Senaste nytt

"Bonde söker frus" nya drag: fiskare

Ny festival satsar på schlager

I maj är det premiär för en ny festival på Stockholms stadion. Under endagsevenemanget Drömmen avlöser schlagerstjärnor som Carola, Charlotte Perrelli och Army of Lovers varandra.

McCartneys gitarrist död

1 timme sedan
Musikern Denny Laine är död. Den brittiske multiinstrumentalisten slog igenom i bandet The Moody Blues på 1960-talet, ett band som fick en hit med låten "Go now".

Hooja och Stenström till "Musikhjälpen"

1 timme sedan
Hooja blir första gäst när "Musikhjälpen" drar i gång på SVT och i Sveriges Radio nästa vecka. Skogsdisco-duons liveframträdande följs under programmets premiärkväll av Cornelia Jakobs, enligt ett pressmeddelande från SR.

Veckans film och serier – Chalamet som Wonka

2 timmar sedan
Hugh Grant som en Oompa Loompa, Bradley Cooper i lösnäsa och historien om hur prins Williams träffade Kate. Det är några av höjdpunkterna på tv och bio. Här är veckans filmer och serier.

Danyel Couet vinner Kockarnas kamp efter rysare – detaljen avgjorde

igår 21:00
Det var under tisdagskvällen som Kockarnas kamp revanschen avgjordes i TV4 och vinnande ur slutstriden gick Danyel Couet. "Det känns helt fantastiskt", sa han efter att hans namn ropats upp av Pär Lernström.