Dr Who blir kvinna?

Det kanske är dags för världens första kvinnliga Dr Who.


Who? Ja, ni läste rätt. Kultkaraktären Dr Who kan komma att spelas av en kvinna. Teveserien som skördade enorma framgångar från starten 1963 fram till slutet av 80-talet. Imponerande.

2005 fick så serien sin comeback med skådespelaren David Tennant i huvudrollen. Men nu vill han trots succén hoppa av. År 2010 är det finito. Ingen mer Dr Who för Tennant åtminstone. Den nya huvudrollsinnehavaren ska introduceras i ett specialavsnitt.

– Skådespelaren eller skådespelerskan kommer att uppvisa sin reaktion över att bli den elfte inkarnationen av en av televisionens mest älskade karaktärer. Vi tror att skådespelaren kommer att tillföra något väldigt speciellt till rollen och kommer absolut att göra den till sin egen, säger en representant för BBC enligt Sky News .

Manusförfattaren Russel T. Davies säger att han gärna skulle se till exempel Catherine Zeta Jones i rollen som den nya Dr Who. Spänningen är olidlig.

Dr Who?

Dr Vem?

Skrivet av:

Senaste nytt

Skarsgård "fick utslag och skavsår" av "Dune"

"Snälla" "Paradise" flyttar från Viaplay

Viaplay skrotade det "snälla" konceptet i "Paradise". Nu får den nya säsongen i stället premiär på en annan strömningstjänst.

Musikern Georg Riedel är död

Kompositören och jazzmusikern Georg Riedel är död vid en ålder av 90 år, meddelar familjen till TT.

Gerard Depardieu anklagas för nya övergrepp

2 timmar sedan
Den franske skådespelaren Gerard Depardieu anmäls på nytt för sexuella övergrepp. Den här gången är det en scenograf som lämnat in en stämningsansökan mot skådespelaren.

George Michael hedras med mynt

idag 02:04
Det brittiska myntverket hedrar den bortgångne brittiske sångaren och låtskrivaren George Michael med ett minnesmynt.

Prisad reggaesångare död: "Kolossal förlust"

idag 01:56
Peter Anthony Morgan, sångare i reaggaebandet Morgan Heritage, har avlidit, 46 år gammal, meddelar hans familj via sociala medier.