Katrin leder sexprogram

Tar över programmet på ZTV.


Kändisbloggaren Katrin Zytomierska fortsätter på sitt spår som programledare i teve. I dag blev det klart att Zytomierska ska ta över ungdomsprogrammet "Sexuellt" som tidigare har letts av Nisse Edvall.

I går kunde Nyheter24 avslöja att Blondinbellas nya teveprogram blivit en flopp, och att Katrins teveprogram, Idol Eftersnack, aldrig varit så populärt som nu.

Då sa Katrin att hon trodde att framgångskonceptet var att satsa på kvalité.

I det nya programmet ska Katrin leda tittarna genom olika sexfrågor.

–– Jag hoppade på projektet därför att jag känner att detta är ett av de områden där jag kan vara en förebild för unga. Många har bilden av mig att jag bara säger ”ut och knulla!” Men så är det inte. Jag är väldigt konservativ, säger den nya programledaren till Aftonbladet.

I höstas skapade kändisbloggaren skandaler genom sitt sätt att leda Idol eftersnack. Bland annat kallade hon en deltagare för "bögig" vilket nästan fick henne avstängd.

Skrivet av:

Senaste nytt

Allt om Nicci Hernestig: Ex-pojkvänner, familj och barn

1 timme sedan

Då sänds "Barbie" på HBO Max

1 timme sedan
"Barbie" blev en dundersuccé på bio. Nu flyttar filmen in till HBO Max, där den får premiär redan den 15 december.

Tittarna rasar mot TV4:s förändring i populära programmet: "Gräver sin egen grav"

2 timmar sedan
TV4 har inte bara skrotat flera av sina mest älskade tv-program. Nu ryker även deras omtyckta programledare i en rasande fart. Något som tittarna nu reagerar starkt på. "De gräver sin egen grav" och "Förstår inte vad TV4 håller på med" är några reaktioner från tittarna.

Det hittade plastikkirurgen inuti Paows kropp under operationen: "En chock"

3 timmar sedan
Paulina "Paow" Danielsson har nyligen lagt sig under kniven på nytt. Hon och Cristian Brennhovd tog en sväng till Turkiet där Paow bland annat bytte ut lite saker i kroppen.

Då kan Kalle Anka försvinna från SVT på julafton

3 timmar sedan
Kalle Anka och hans vänner önskar alla svenska tv-tittare en god jul varje år med start klockan 15.00. Men det kan snart vara slut på den klassiska traditionen.

Fredrik Lindström turnerar med dialektshow

3 timmar sedan
Komikern, "På spåret"-domaren och språkexperten Fredrik Lindström åker på turné nästa år med en föreställning om svenska dialekter.