Fredag 6 Aug
Stockholm

Skara-Bert: Charlie Caper pratar skit

Stephen Hansen imponerade på alla.
Stephen Hansen imponerade på alla. Foto: Faksimil/Talang2010

Talangvinnaren Charlie Caper kritiserar Stephen Brandt-Hansens uppträdande i Talang, något som Bert Karlsson reagerar på. – Skitsnack, säger Skara-Bert till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I gårdagens Talang gjorde norrmannen Stephen Brandt-Hansen dundersuccé och fick skivbolagskungen Bert Karlsson att börja gråta.

Men sedan det avslöjandes att Brandt-Hansen inte alls är så okänd som det framställdes i programmet går förra årets vinnare, trollkarlen Charlie Caper, ut och kritiserar programmet.

- Det är lurendrejeri. Och det är konstigt att man ställer upp om man har den bakgrunden. Vad ska han kunna få ut av det? Jag förstår att svenska folket känner sig lurade, säger han till Expressen.

Nu reagerar Bert Karlsson på trollkarlens uttalande.

– Det är fullständigt skitsnack. När Caper vann programmet visste vi att han turnerade runt hela världen och trollade, ändå vann han, säger skivbolagskungen till Nyheter24 och fortsätter:

– Vad är kriterierna för att vara med i Talang? Så länge personen inte har skivkontrakt eller är allmänt känd får de vara med. Vi kan inte ha ett program med amatörer.

Karlsson menar att många artister harvar runt i Sverige utan att få det definitiva genombrottet. Meningen med Talang är att vara det slutgiltiga steget för artister.

– Jag har själv sett Stephen när han uppträdde med Riksteatern i Vara. Jag visste att han delvis arbetade som sångare, säger Karlsson till Nyheter24.

Så du känner dig inte lurad?

– Nej, allt är skitsnack. Det kommer fler som på något sätt har arbetat med musik innan i programmet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela