Se sexserien som chockar England

26-årige James besöker sexskola i Amsterdam.


I kväll sänds sexdokumentären Virgin School som skapade en mindre storm i hemlandet när den först sändes sommaren 2007.

Serien handlar om den 26-årige oskulden James som aldrig lyckats komma till skott. I programmet får vi följa med James till en sexskola i Amsterdam, som ska lära honom att slappna av och bli mer självsäker i intima situationer.

Trots att serien kallades för "barnslig och stötande" av tittarorganisationen Mediawatch väljer kanal 5 att sända Virgin School i kväll klockan 21.55. När Channel 4 sände den brittiska dokumentären anklagade Mediawatchs Ordförande John Beyer kanalen för att vara omogen.

- Det är ännu ett exempel på hur de försöker locka tittare med ett program om sex. Det är dags för Channel 4 att växa upp, uppgav han för The Sun.

Se klipp från serien (känsliga tittare varnas):

Skrivet av:

Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

idag 16:36

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

idag 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.