Måndag 24 Jan
Stockholm

Stjärnornas storbråk - vägrar stå på scen tillsammans

Efter den katastrofala semesterresan vägrar Tommy Körberg och Claes Malmberg uppträda tillsammans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 24 september var det tänkt att krogshowen The Big Bang Show skulle sparkas igång - en show med Tommy Körberg och Claes Malmberg.

Och strax före midsommar drog duon ner till Barcelona. Men något gick snett under resan och nu är framtiden för showen osäker på grund av ett rejält bråk.

Enligt Körberg ville inte Malmberg jobba alls i Barcelona utan "ville se VM i fotboll och ligga på stranden".

När de kom hem skulle de medverka i teveprogrammet Doobidoo tillsammans, men när Malmberg anlände fanns inte Tommy på plats, som nu hävdar att han drabbats av en förkylning. Malmberg fick dock höra att kollegan plötsligt fått ont i knät.

Det är mindre än två månader kvar till premiären, men Körberg kommunicerar just nu via sin regissör och man har ännu inte enats om innehållet i showen:

– Jag kanske inte ser Tommy Körberg först och främst som guds gåva till mänskligheten, och därför säger jag vad jag tycker. Har jag en idé, som jag tycker är bra, kommer jag att slåss för den, säger Claes Malmberg till Expressen.

Men enligt Körberg har Claes inte kommit med några idéer alls:

– Han har inte kommit med några idéer. Jag väntar med spänd förväntan. Han är välkommen. Skicka mig ett brev, postgången funkar väl fortfarande, säger Körberg till Expressen.

Under måndagen skulle de ha uppträtt på Lisebergsscenen tillsammans - men Tommy ska uppträda ensam.

Nu har det gått två veckor sedan duon talades vid sist och i nuläget vet ingen hur det kommer att gå med showen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela