- Foto: Maja Suslin/Fredrik Sandberg/SCANPIX

Stjärnornas storbråk - vägrar stå på scen tillsammans

Efter den katastrofala semesterresan vägrar Tommy Körberg och Claes Malmberg uppträda tillsammans.


Den 24 september var det tänkt att krogshowen The Big Bang Show skulle sparkas igång - en show med Tommy Körberg och Claes Malmberg.

Och strax före midsommar drog duon ner till Barcelona. Men något gick snett under resan och nu är framtiden för showen osäker på grund av ett rejält bråk.

Enligt Körberg ville inte Malmberg jobba alls i Barcelona utan "ville se VM i fotboll och ligga på stranden".

När de kom hem skulle de medverka i teveprogrammet Doobidoo tillsammans, men när Malmberg anlände fanns inte Tommy på plats, som nu hävdar att han drabbats av en förkylning. Malmberg fick dock höra att kollegan plötsligt fått ont i knät.

Det är mindre än två månader kvar till premiären, men Körberg kommunicerar just nu via sin regissör och man har ännu inte enats om innehållet i showen:

– Jag kanske inte ser Tommy Körberg först och främst som guds gåva till mänskligheten, och därför säger jag vad jag tycker. Har jag en idé, som jag tycker är bra, kommer jag att slåss för den, säger Claes Malmberg till Expressen.

Men enligt Körberg har Claes inte kommit med några idéer alls:

– Han har inte kommit med några idéer. Jag väntar med spänd förväntan. Han är välkommen. Skicka mig ett brev, postgången funkar väl fortfarande, säger Körberg till Expressen.

Under måndagen skulle de ha uppträtt på Lisebergsscenen tillsammans - men Tommy ska uppträda ensam.

Nu har det gått två veckor sedan duon talades vid sist och i nuläget vet ingen hur det kommer att gå med showen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.