Kan detta vara sista sommaren för Anders Lundin på Allsång på Skansen?
1 av 2
Kan detta vara sista sommaren för Anders Lundin på Allsång på Skansen? - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
SVT vill att Petra Mede ska ta över Allsång på Skansen.
2 av 2
SVT vill att Petra Mede ska ta över Allsång på Skansen. - Foto: All Over Press

Petra Mede kan ta över Allsången

Efter dåliga tittarsiffror för Allsång på Skansen hotas nu Anders Lundins programledarroll - SVT har siktet inställt på Petra Mede.


Sommarens Allsång på Skansen har haft dåliga tittarsiffror och programledaren Anders Lundin har otaliga gånger ifrågasatts.

Nu vill SVT se komikern Petra Mede som allsångsledare, enligt källor till Expressen.

Detta på grund av att hon gjorde sådan succé i Melodifestivalen men också för att SVT gärna vill ha en kvinnlig programledare.

När Expressen pratar med nöjeschefen Mathias Engstrand på SVT om huruvida det stämmer att Mede ska ta över nästa års allsång, nekar han.

- Jag vill inte spekulera i några namn innan den här säsongen är över. Vi har inte ens börjat tänka på huruvida programledaren ska bytas ut överhuvudtaget, säger han till Expressen.

/
/
/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.