Två personer som är med i Big Brother 2011.
1 av 3
Deltagare i Big Brother. - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
Personer som är med i Big Brother 2011.
2 av 3
Big Brother - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
Big Brother 2011
3 av 3
Gry Forsell leder Big Brother 2011. - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX

BB-Rickards mamma: "Betala för deras bröllop"

Läs Rickards mammas öppna brev till Pelle Porseryd.– Du borde betala för bröllopet.


Rickard Anderssons mamma, Jadwiga Andersson, är mycket kritisk till TV4:s agerande i samband med sonens sjukhusvistelse. Bland annat reagerar hon på att hon fått Rickards sjukhusräkningar hemskickade till sig, hon tycker att TV4 borde stå för notan.

– Jag blev så upprörd, så upprörd. Trodde att de ville ta sitt ansvar, men så såg jag fakturan och började skratta. Det är overkligt, säger hon till Expressen.

TV11:s exekutive producent Pelle Porseryd är självkritisk och medger att någonting blivit fel.

– Det måste ha blivit fel någonstans. Är det så att Rickards familj fått någon typ av räkning som är kopplad till det här ska vi givetvis se till att den hamnar hos produktionen, säger han till Expressen.

I ett öppet brev riktat till Pelle Porseryd menar Jadwiga Andersson att han nu borde betala för parets bröllop.

"Jag tror inte ens att du kan stava till orden "att ta ansvar". Yttrar det sig så att du skickar fakturor för sjukhusbesök i Stockholm till Rickard som han ska betala själv för de skador han åsamkat sig i ditt program? Kommer det fler fakturor som du ska skicka till honom? Kanske för psykologhjälp?

Jag läste att du uttalade dig i tidningen att ni tar hand om deltagarna efter att de gått ut. Såg jag fel? Pelle Porseryd, glöm inte att det kommer räkning till Rickard från sjukhuset i Malmö också. Ska han betala den själv också?

Jag lovar att varenda faktura för Rickards läkarvård kommer hamna på ditt skrivbord. Och jag hoppas att du då kommer att bättre lära känna innebörden av orden "att ta ansvar".

Till sist en sak till: Du visste att Ebba och Rickard tänkte förlova sig inom kort. Och vet du vad jag tycker? För att skicka ungdomarna lite ljus i deras delvis förstörda liv borde du bekosta deras förlovningsringar och kanske bjuda på fest? Låter det för mycket? Det tycker inte jag."

Med vänliga hälsningar

Rickards mor

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Big Brother
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.