Lördag 4 Dec
Stockholm

BB-Gurkans fulhån: "Peter är skabbig"

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Chockad efter att ha tvingats lämna Big Brother. Gnällde sig ur programmet.– Det finns alltid någon som ska förstöra, och i huset var det Peter, säger Gurkan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Big Brother-resan är slut för Gökhan "Gurkan" Gasi. Tittarna fick nog av västeråsarens eviga gnäll och såg till att han fick lämna huset.

– Jag var tvungen att snacka skit, jag behövde någonting att göra. Man måste spekulera, man kan inte hålla käften när man är med i teve, säger Gurkan Gasi till Nyheter24.

 

"Peter och Martin jublar"

Han är övertygad om vilka det är som drar en lättnadens suck när han lämnat huset.

– Peter och Martin jublar.

Och kritiken mot de två - kanske framför allt Peter Orrmyr - är inte nådig.

– Peter är mest falsk. Han är så torr och skabbig. Han ger tittarna samma skit hela tiden. Så fort han vaknar säger han att "fy fan vad allt är tråkigt". Man blir sur, till och med Simon blev arg. Det finns alltid någon som ska förstöra, och i huset var det Peter.

– Det räcker med att titta på hans ansikte och man spyr, säger Gurkan Gasi.

 

"Jag får skylla mig själv"

Gurkan är oförstående till kritiken mot honom om att han skulle vara tjatig och hänsynslös.

– Visst, jag gick bakom ryggen på folk och jag blev förbannad, men jag är inte gnällig eller någon som gillar att bråka. Det är verkligen inte lätt att vara där inne i 90 dagar, säger han och fortsätter:

– Men jag får skylla mig själv, jag kan inte göra någonting åt det här. Jag säger vad jag tycker och tänker bara, säger Gurkan Gasi.

Kommentera
Kopiera länk
Dela