1 av 2
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Fort Boyard, Frankrike, där Gurkan ska tävla.
2 av 2
Fort Boyard, Frankrike, där Gurkan ska tävla.

Gurkan kan petas från Fångarna på fortet

Efter polisanmälan om olaga hot - nu hotas Gurkans plats i Fångarna på fortet. – Det ska kännas bra för alla personer, säger Tora Hekscher på TV4.


Detta har hänt

En polisanmälan om olaga hot mot dokusåpadeltagaren Gökhan "Gurkan" Gasi har upprättats. Gurkan själv ställer sig oförstående och menar att anmälan beror på att han är känd.

Läs allt om polisanmälan mot Gurkan här.

Som Nyheter24 förra veckan kunde rapportera är Gökhan "Gurkan" Gasi, 26, aktuell för nästa säsong av Fångarna på fortet. Men efter Nyheter24:s avslöjande om att han nu är polisanmäld för olaga hot har TV4 börjat tveka.

Nu ska kanalen granska den populäre dokusåpastjärnans agerande närmare.

– Folk är i sin rätt att anmäla folk för vad som helst, men vi är ingen domstol så vi kommer inte döma folk. Däremot kommer vi att bedöma från fall till fall hur vi ska hantera anmälningen. Det här har vi inte hunnit titta på än, säger Tora Hekscher, projektledare på TV4.

 

TV4 avvaktar

Gurkans uttalanden om transsexuella personer i Big Brother vill Tora Hekscher inte kommentera. Hennes erfarenhet av 26-åringen är att han har en bra människosyn.

– Jag kommer inte att uttala mig om saker som har med Big Brother att göra. Jag har haft med honom i andra program och där gav han sken av att ha en bra människosyn, och det är min bedömning av honom än så länge. Men givetvis ska känslan i programmet vara att det är en schysst och trevlig stämning. Det ska kännas bra för alla personer, förklarar hon.

Nu vill kanalen avvakta den pågående utredningen.

– Om han har fått en polisanmälan på sig får vi kika på det och se hur vi ska hantera den situationen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.