TV11 i kris: Flera deltagare bojkottar BB-finalen

Big Brother-finalen närmar sig med stormsteg, men produktionen har svårt att komma överens med deltagarna.– Jag sätter inte min fot där, säger publikfavoriten Gurkan Gasi.


Big Brother avgörs

På söndag avgörs den 106 dagar långa tävlingen. Tre deltagare, Simon Danielsson, Peter Orrmyr och Martin Granetoft gör upp om en halv miljon kronor.

Med tre dagar kvar till finalen ser tittarna fram emot att få se hela Big Brother-gänget samlat, när den populära dokusåpan avgörs och vinnaren koras på söndag.

Men i dag lämnar TV11 ett helt nytt besked.

– Det är flera deltagare som inte kommer att delta i finalen av olika anledningar. De anledningarna är mellan oss och deltagarna, säger Erik Sidung, pressansvarig för Big Brother, till Nyheter24.

 

Bojkottas

Erik Sidung är förtegen om anledningarna och väljer att inte kommentera spekulationer eller rykten. Men Gökhan "Gurkan" Gasi berättar för Nyheter24 att han inte kommer att vara på plats på finalen - ett beslut han själv fattat.

– Jag sätter inte min fot där så länge Peter (Orrmyr) är där, säger Gurkan Gasi.

Gurkan berättar också om ett stort missnöje bland de övriga deltagarna kring hur finalen hanterats av TV11.

– Vi måste vara där. Och det känns jävligt tråkigt. De har bokat sämsta jävla stället till efterfesten. Det var ingen som var nöjd, säger han till Nyheter24.

Men trots att kontraktet säger att deltagarna måste vara på plats på finalen tänker Gurkan Gasi alltså hoppa över det.

– Vi har alltid varit slavar. Det är Big Brother som bestämmer. Vad ska vi göra? Det är så det fungerar i den här branschen.

 

"Jag mår dåligt"

Cilla Domstad är också en av de deltagare som valt att inte komma på finalen. När Nyheter24 når henne är hon fåordig och vill inte prata länge om sitt deltagande i dokusåpan.

– Jag mådde väldigt dåligt av programmet och jag tänker inte gå på finalen, berättar Cilla Domstad innan hon lägger på luren.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.