Big Brother-Martin: "Klart vi var kåta"

Big Brother-deltagarna Martin Granetoft och Sara Jönsson hade en het romans under närmare 100 dagar i huset - utan att ha sex. "Det var svårt att hålla sig", medger Martin.


Under kvällens Big Brother-final avslöjade deltagaren Sara Jönsson att hon har mer känslor för bronsmedaljören Martin Granetoft än vad hon tidigare har vågat erkänna.

– Han vet inte att jag är kär i honom, utan det har jag kommit på sedan jag kom ut. Jag är mer förälskad än vad jag trodde när jag var i huset, säger hon till Nyheter24.

Men trots att paret har synts vara minst sagt närgångna, så har deras relation inte alltid varit oproblematisk.

Artisten Basshunters gästspel i huset ledde exempelvis till stor dramatik, då han lyckades få Sara på fall. När de två sågs kyssas under ett täcke var hätska diskussioner om Saras svek mot Martin igång. Men trots all uppmärksamhet ångrar Sara inte sin heta stund med artisten.

– Nej, jag ångrar det absolut inte. Jag skulle kanske inte göra det igen, men jag ångrar inte att det är gjort.

Martin var, av förklarliga skäl, inte lika nöjd.

– Jag var inte jätteglad då, men eftersom vi inte var tillsammans så jag kunde inte styra henne. Men jag förstår inte, för Basshunter har ingenting som jag inte har.

Dock var Martin inte helt felfri han heller. Framför kamerorna sågs han guppa täcke med den kortvariga deltagaren Minela Grebenarevic.

Själv hävdar Martin däremot bestämt att paret aldrig gick hela vägen.

– Vi hade aldrig sex, det var bara petting, säger han till Nyheter24.

– Såhär i efterhand kan jag vara glad att vi inte låg med varandra, även fast det just då var jobbigt. Att vara instängd i 106 dagar utan att ha sex är inte lätt. Självklart blir man kåt.

 

"Svårt att hålla sig"

Svårigheten att leva i huset utan att ha sex är en erfarenhet som Martin delar med Sara.

– Det är helt otroligt svårt att hålla sig utan sex - inte minst i början. Sedan efter ett tag så vande man sig. Men givetvis var det extra jobbigt när jag hade Martin, förklarar Sara för Nyheter24.

– Det blev ju ofta onaturliga stopp ibland när vi höll på, då vi stannade och aldrig hade sex. Men jag hade bestämt mig och höll på det där.

Efter kvällens finalefterfest kan det dock bli en förändring av deras hittills kyska relation.

– Jag hoppas att vi delar hotellrum i natt, avslutar Sara förhoppningsfullt.

/
Kat
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

idag 09:17
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".