1 av 4
- Foto: Faksimil Kanal 5
2 av 4
- Foto: EEROBILD/All Over Press
3 av 4
- Foto: EEROBILD/All Over Press
4 av 4

Bloggerskans lyxliv i Bangkok

Modebloggerskan från Jokkmokk lever drömmen tillsammans med sin pojkvän i Thailand.


Foki

Superbloggerskan Foki flyttade till Sverige från Thailand som 11-åring. Nu har hon återvänt för att bygga upp sitt affärsimperium. Besök hennes blogg här.

Tillsammans med sin pojkvän Ricky lämnade bloggerskan Anchisa Soirak, 19, mer känd som Foki, Sverige och Jokkmokk i januari för ett lyxliv i soliga Bangkok. Från thailändska huvudstaden sköter hon sin framgångsrika affärsverksamhet. Förutom bloggen designar hon mobilskal och driver ett klädmärke. Hennes klädkollektioner ska snart lanseras i flertalet asiatiska länder.

19-åringen bor i en lägenhet i ett exklusivt flervåningshus i Bangkoks finaste område med utsikt över miljonstaden.

Fritiden ägnar hon åt utsvävade shoppingrundor i Bangkoks lyxigaste köpcentrum. Efter shoppingturerna varvar hon ner med färgglada cocktaildrinkar vid poolen.

– Jag och sötnosen är ute på stan och gör en liten shoppingrunda, men nu längtar vi efter att komma hem och hoppa ner i poolen. Det är helt vansinnigt varmt ute i kväll, nästan så att man känner sig som en smältande glasspinne. Just nu sitter vi bredvid Siam-stationen och svalkar oss med varsin iskall italian apple-kiwi-soda. Det gäller att försöka svalka ner sig i den här brutala värmen, skriver hon på bloggen.

Semestrar

Med en halv miljon läsare tillhör hon den absoluta eliten av Sveriges bloggare. Och ofta besöker hennes svenska läsare den butik där hennes mobilskal säljs för att hälsa på sin idol.

Dessutom åker den framgångsrika bloggerskan gärna på utsvävade semestrar.

– Efter att man bott i New York ett par gånger, så är det ganska lätt att man blir fullständigt beroende av staden! Detta helsäkra faktum är inget undantag för mig och Ricky, vi längtar tillbaka till Manhattan nästan hela tiden... Av alla städer vi har besökt i världen så finns det nästan ingenting som kan mäta sig med New Yorks storhet och härliga city-känsla, skriver hon på bloggen.

I höst visar hon upp sin lägenhet och sitt nya, glamourösa liv i Kanal 5:s Svenska Miljonärer.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
/
Nästa artikel
Här shoppar Foki