Måndag 20 Sep
Stockholm

Bråk och tårar i kvällens Sommarspel

I kväll har Kanal5:s nya storsatsning Sommarspelen premiär och redan i premiären bjuds det på blod, tårar och spektakulära magplask.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

PREMIÄR. I Sommarspelen får tittarna se när 16 stycken mer eller mindre kända svenskar tävlar i moment som ännu inte blivit officiella OS-grenar. Som till exempel 110 meter häck med simfot, långsamcykling och prickhopp. Och allt sker till kommentatorerna Felix Herngren och Hans Wiklunds skadeglada recensioner.

Fotbollsmålvaktslegendaren Thomas Ravelli är programledare och leder kändisarna genom tävlingarna. Och i premiäravsnittet får han äran att guida lag A bestående av Fadde darwich, Christer Sandelin, Glenn Hysén, Anton Körberg, Katrin Zytomierska, Tyra Sjöstedt, Zubeyde Simsek och Kishti Tomita.

I kvällens program får vi bland annat se den forne Idol-jurymedlemmen Kishti Tomita bryta ihop över en för stor våtdräkt och bloggaren Tyra Sjöstedt ramla och slå sig upprepade gånger – till Katrin Zytomierskas stora irritation. Det och mycket mer i Sommarspelen, Kanal5:s nya Wipeout – fast med kändisar.

Se hela programmet ikväll  klockan 20.00 på Kanal5.

Kommentera
Kopiera länk
Dela