- Foto: TV3/Johnny Wohlin

Han gick vidare - i både Idol och True Talent

Lyckades imponera två jurybesättningar.


STOCKHOLM. Malmö-pågen Robert Lukian syntes igår kväll i rutan för två olika kanaler - konkurrerande TV3 och TV4. I TV3 tävlade han i den direktsända veckofinalen för True Talent, och i TV4 sjöng han sig till en guldbiljett till slut-addition i 'Idol'.

Att Roberg Lukian åkte ut ur Idol är nu känt för allas vetskap. Tittarspänningen kan upplevas vara förstörd, men det är ingenting som Robert bryr sig om.

- Jag skiter totalt i vad TV4 säger, de gillar inte mig, var hans kommentar till Aftonbladet.

"Fick ståpäls"

Han tycker att Idol är utseendefixerat och bortser från talang, till skillnad från TV3:s True Talent där sången är i fokus och ett tvålfagert eller desto mer fasligt yttre är sekundärt. Robert Lukians coach i True Talent - Danny Saucedo - håller med. Enligt honom var Robert en av de bästa att framföra sin sång i gårdagens True Talent.

- Jag fick ståpäls.

Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent för Idol, menar att juryn i Idol gör en helhetsbedömning och väger in allting, vilket innebär att utseende såklart är en del i bedömningen.

Han säger också att Robert Lukian inte har brutit några avtal och att det är förståeligt att den med artistdrömmar försöker att slå sig fram på annat håll och inte enbart i Idol.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.