Fredag 17 Sep
Stockholm

Hon får juryn att applådera - av förtjusning

Det är de unga tjejerna som tar mest plats i kvällens avsnitt av Idol. Men Amanda Persson var den tjej som gjorde störst intryck på juryn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Idol 2011 audition

Idol med Linnea sänds i kväll 20.00 på TV4.

LINKÖPING. I kvällens Idol får Linköpings talanger visa upp sig i jakten efter Sveriges nya stora stjärna. Och det var en viss målgrupp som verkligen utmärkte sig.

– Det var en otroligt många unga talangfulla tjejer, konstaterar Alexander Bard.

En tjej som verkligen stod ut var Amanda Persson från Stenhamra. Hon är bara 15 år och har inte ens gått ut grundskolan men visade sig ändå vara den största stjärnan för dagen. Något juryn inte missade.

Under Amandas framträdande kan varken Laila Bagge Wahlgren eller Anders Bagge dölja sin förtjusning och båda applåderar redan innan hon slutat sjunga.

– Din look din stil, din performance, din utstrålning, din sånginsats, en riktig stjärna, du har jätte-potential för att bara vara 15 år.

Ingen fulländad stjärna än

Även om Alexander Bard ser nöjd ut efter det kraftfulla uppträdandet är han inte lika imponerad som hans kollegor Laila och Anders.

– Du är inte färdig än, det vet du också, du är absolut inte färdig än och det är viktig att komma ihåg det för det intressanta här är i så fall att se utvecklingen, säger Bard och fortsätter:

– Frågan är om du kan gå från talang till stjärna, och då kommer jag att vara den tuffaste här mot dig.

Kan Amanda bli Sveriges nästa stjärna? Se hennes framträdande här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela