- Foto: FAKSIMIL TV4

Hon får juryn att applådera - av förtjusning

Det är de unga tjejerna som tar mest plats i kvällens avsnitt av Idol. Men Amanda Persson var den tjej som gjorde störst intryck på juryn.


Idol 2011 audition

Idol med Linnea sänds i kväll 20.00 på TV4.

LINKÖPING. I kvällens Idol får Linköpings talanger visa upp sig i jakten efter Sveriges nya stora stjärna. Och det var en viss målgrupp som verkligen utmärkte sig.

– Det var en otroligt många unga talangfulla tjejer, konstaterar Alexander Bard.

En tjej som verkligen stod ut var Amanda Persson från Stenhamra. Hon är bara 15 år och har inte ens gått ut grundskolan men visade sig ändå vara den största stjärnan för dagen. Något juryn inte missade.

Under Amandas framträdande kan varken Laila Bagge Wahlgren eller Anders Bagge dölja sin förtjusning och båda applåderar redan innan hon slutat sjunga.

– Din look din stil, din performance, din utstrålning, din sånginsats, en riktig stjärna, du har jätte-potential för att bara vara 15 år.

Ingen fulländad stjärna än

Även om Alexander Bard ser nöjd ut efter det kraftfulla uppträdandet är han inte lika imponerad som hans kollegor Laila och Anders.

– Du är inte färdig än, det vet du också, du är absolut inte färdig än och det är viktig att komma ihåg det för det intressanta här är i så fall att se utvecklingen, säger Bard och fortsätter:

– Frågan är om du kan gå från talang till stjärna, och då kommer jag att vara den tuffaste här mot dig.

Kan Amanda bli Sveriges nästa stjärna? Se hennes framträdande här:

/
/
/
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

1 timme sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

1 timme sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

1 timme sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

2 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.