1 av 3
- Foto: FAKSIMIL TV4
2 av 3
- Foto: FAKSIMIL TV4
3 av 3
- Foto: FAKSIMIL TV4

Mobbade Mikael psykas av Idol-juryn

VIDEO. 16-årige Mikael Fogelberg  tror att han är utröstad - sedan kommer glädjebeskedet.


Mer om Idol

Idol sänds i kväll 20.00 på TV4.

Nyheter24 skrev i söndags om Mikael Fogelberg från Falun, som mobbades av sina lagkamrater. I kväll fortsätter juryn den psykiska terrorn - genom att hålla honom ordentligt på sträckbänken.

När det så blir dags för juryn att välja vilka som går vidare börjar det som i det närmaste kan beskrivas som en psykning av Mikael.

Först kallar de fram honom i den främre raden och avslöjar att det är den bakre som gått vidare. Sedan drar juryns ordförande Pelle Lidell ut på beskedet för de som står kvar och tror att de blivit hemskickade.

- Vi vill tacka er för att ni sökte till Idol 2011. Ni har kämpat tappert, men... Ni kommer inte få träffa era familjer i kväll, för ni har också gått vidare.

"Jag är van"

Tillfället blev en repris för Mikael, som i söndagens avsnitt blev vald sist av alla när lagkaptenerna skulle välja sina medlemmar.

– Jag är van från skolan, sa han då.

I kvällens avsnitt lyckades han charma juryns Anders Bagge.

– Eftersom jag hört dig sjunga innan skulle du vara en av de första jag valt, så bra tycker jag att du är.

Har tagit revasch

I morgon står Mikael återigen inför juryn - då i ett soloframträdande. Hur det går återstår att se, men redan nu kan man konstatera att den mobbade killen från Falun definitivt har tagit revansch.

Se när juryn lurar alla:

/
/
/
/
/
/
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".