Onsdag 22 Sep
Stockholm

Hoppar av Idol - pressen blir för stor

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Andreas Larsson klarar inte av pressen i Idol - trots att han gått vidare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Hoppat av förut

Det är inte första gången Andreas Larsson medverkar i Idol. Redan år 2008 sökte han och sjöng för juryn som ger honom bra recensioner gällande rösten, men som inte låter honom gå vidare på grund av hans nervositet. Se klippet här.

Trots nej från juryn tar programledaren Peter Jihde honom vidare till slutaudition. Där är han så nervös att han själv hoppar av.

Idol sänds i kväll 20.00 på TV4.

I kvällens Idol 2011 blir pressen för stor för 21-åriga Andreas Larsson, som hoppar av programmet. Trots att den blyge norrlänningen lyckas gå vidare i gruppmomentet pallar han inte trycket och väljer därför att lämna tävlingen. 

- Jag tror inte jag vill det här alltså. För jag tror inte jag klarar av det här. Jag pallar inte med kamerorna, allt folk, jobbiga lampor. Jag klarar inte av det, säger Andreas Larsson från Älvsbyn, som inte gjort något större väsen av sig under säsongens Idol.

Som norrlänning är hans tystlåtenhet kanske föga förvånande. Det som däremot överraskar är hans tveksamhet under kvällens avsnitt, där han överväger om han överhuvudtaget ska fortsätta sitt deltagande.

"Skulle aldrig klara av publik"

Till slut blir det dags att bestämma sig och i ett samtal med programledaren Per Lernström svarar han på bred norrländska på vad som hänt med hans gnista:

- Jag har kanske känt att jag vågat lite mer än vanligt, men jag kommer nog inte klara av det som kommer sen. Nu har det ju inte varit nån publik och det skulle jag aldrig klara av.

Andreas väljer alltså att hoppa av programmet, då han inte klarar av pressen det skulle innebära att uppträda inför folk.

Man kan ju dock tycka att det skulle vara en lätt match efter att ha charmat både Pelle Lidell och Alexander Bard, som ju verkar vara svårare att tillfredsställa än en frigid hemmafru från Bromölla.

Kommentera
Kopiera länk
Dela