1 av 2
- Foto: Kanal 5
2 av 2
- Foto: Kanal 5

Fyllekaoset i Båstad: "Alla vill ligga"

Fylleslag, svettiga dansgolv och sena nätter med heta möten. "Vad som händer i Båstad, stannar i Båstad" - så resonerar ett festglatt stockholmsgäng i kvällens avsnitt av Kaos i Båstad.


Ses på egen risk

Kaos i Båstad sänds under fyra tisdagar, med start den 6 september, klockan 21.00 på Kanal 5.

Programmet följer en rad personer på deras partyvistelse i Båstad under tennisveckorna i juli i år.
 

Quetzala om Kaos i Båstad:

Kaos i Båstad är oerhört underhållande och djupt tragiskt. Framförallt när jag tänker på hur många stackars småtjejer och småkillar som på allvar sliter ut sig för att bränna pengar på bajs i Båstad. Läs hela krönikan här.

I tisdagens avsnitt av skandalserien Kaos i Båstad följer vi - förutom troslösa tvåbarnsamman Anna - även stockholmsgänget Micke, Leo, Hanna och Carolina, som har sparat pengar hela året för att ha råd med sin första vistelse till sommarens partymecka Båstad.

I programmet sägs det att gängets mål är att bränna så mycket pengar som möjligt och festa som om det inte fanns någon morgondag.

– Jag gillar atmosfären, det är skönt folk. Jag gillar när det är lite trångt, så man får trängas litegrann, förklarar den lycklige festaren Micke.

"Jag ska ligga"

Och hur kvällen avslutas råder det inga tvivel om.

– Jag ska ligga. Det är väl typ allas mål, fortsätter han.

Under kvällen utvecklas kompisgängets festande till extrema nivåer, och partyprissen Micke är minst sagt rund under fötterna.

– Jag är full som fan - eller inte tillräckligt. Några shots till så mår jag bra.

En stund senare verkade det nyktra problemet vara avvärjat.

– Jag är helt borta, jag vet knappt vad jag gör. Jag ser suddigt om man säger så. Hoppas att man inte däckar någonstans innan det avslutas.

Se gängets galna partykväll:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!