- Foto: TV4

Svartsjukan efter bondens dejt: "Oj, varför valde han henne?"

I kvällens Bonde söker fru får bonden Per-Olov det hett om öronen efter att han bjudit ut bara en av sina fruar - och lämnat de andra ensamma kring middagsbordet.


Årets bönder

Pär-Ola Nyström: 37 år och hästbonde från Närke. Näst efter utseende är intelligens den viktigaste egenskapen hos en potentiell partner.

Fredrik Holm: Årets yngsta deltagare med sina 24 år. Han vill inte vara en gammal pappa och hoppas på att träffa en tjej som vill skaffa barn direkt.

Per-Olov Johnsson: 52 år och är kött- och spannmålsbonde. Han har glimten i ögat och vill träffa en attraktiv kvinna med humor.

Johanna Nordin: Bor på en gård i Uppland tillsammans med en mängd olika djur. Det är viktigt att den kvinna hon ska leva med är glad och ödmjuk.

I kvällens Bonde söker fru uppstår en minst sagt stel stämning mellan de sökande fruarna och bonden Per-Olov Johnsson, efter att han bjudit ut en av sina valda kvinnor, Yvonne, på minidejt - och lämnat de andra ensamma.

– Nu har de väl varit borta i en halvtimme väl? Ja, det var ju mer än den minut som vi tyckte, säger fruarna som lämnas ensamma vid middagsbordet.

– Ja, det ska de få höra.

Yvonne fick chansen till en minidejt efter att hon vunnit en tävling i lerduveskytte - och imponerat stor på bonden Per-Olov.

– Tanken kommer ju på något sätt när någon annan får gå iväg och prata, att "oj, hur kommer det sig att han valde att gå iväg och prata med just henne?", fortsätter de andra kvinnorna.

Se svartsjukan hos de andra kvinnorna:

/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!