VIDEO: Martin Melin möter sin värsta skräck - trampoliner

I kvällens avsnitt av Sommarspelen stöter Martin Melin på det han fruktar mest – trampoliner.- Jag vet inte vad det är med mig och trampoliner, det bara låser sig, berättar han.


Det är i kvällens final som den forne Robinson-deltagaren ställs inför en blötare variant av höjdhopp som går ut på att man via en trampolin skall ta sig över ribban för att sedan landa i vatten.

Martin Melin har under tidigare avsnitt haft stora problem med grenar där trampoliner använts.

- Jag är inte rädd för höjden, jag är inte rädd för farten, jag är inte rädd för det. Det är bara att när jag landar med fötterna där så vill jag bara trycka ifrån, bortförklarar kändispolisen.

På första försöket struntar Martin helt enkelt i att använda trampolinen genom att istället dyka över ribban från trampolinens kant. För att övervinna sin rädsla när ribban höjs till en nivå där trampolinen inte går att undvika tar Martin in Tomas Ravelli som mental coach.

- Ta bort spärrarna, tänk inte på någonting, du vet när man kommer in i den där zonen ibland där allting går av sig självt, förklarar Ravelli på bästa new age-manér.

Den skräckslagne polisen ställer sig, andas in och tar sig an skräckhoppet – och hoppar rakt in i ribban.

Hur det går för Martin Melin i Sommarspelen kan du se ikväll klockan 20:00 på Kanal 5.  

/
/
Senaste nytt

Hon är Jay Smiths kända syster

1 timme sedan

Skarsgård "fick utslag och skavsår" av "Dune"

2 timmar sedan
Vårens mest stjärnspäckade film är här. Förutom megastjärnor som Timothée Chalamet och Zendaya har "Dune: Part two" också blågula inslag. TT har träffat Stellan Skarsgård och Rebecca Ferguson.

"Snälla" "Paradise" flyttar från Viaplay

2 timmar sedan
Viaplay skrotade det "snälla" konceptet i "Paradise". Nu får den nya säsongen i stället premiär på en annan strömningstjänst.

Musikern Georg Riedel är död

2 timmar sedan
Han var en del av de flestas barndom och med "Idas sommarvisa" blev han hela Sveriges – främst alla barns – kompositör. Tonsättaren och jazzmusikern Georg Riedel är död, 90 år gammal.

Gerard Depardieu anklagas för nya övergrepp

idag 04:16
Den franske skådespelaren Gerard Depardieu anmäls på nytt för sexuella övergrepp. Den här gången är det en scenograf som lämnat in en stämningsansökan mot skådespelaren.

George Michael hedras med mynt

idag 02:04
Det brittiska myntverket hedrar den bortgångne brittiske sångaren och låtskrivaren George Michael med ett minnesmynt.