Stockholm

VIDEO: Martin Melin möter sin värsta skräck - trampoliner

I kvällens avsnitt av Sommarspelen stöter Martin Melin på det han fruktar mest – trampoliner.- Jag vet inte vad det är med mig och trampoliner, det bara låser sig, berättar han.


Läs mer

Det är i kvällens final som den forne Robinson-deltagaren ställs inför en blötare variant av höjdhopp som går ut på att man via en trampolin skall ta sig över ribban för att sedan landa i vatten.

Martin Melin har under tidigare avsnitt haft stora problem med grenar där trampoliner använts.

- Jag är inte rädd för höjden, jag är inte rädd för farten, jag är inte rädd för det. Det är bara att när jag landar med fötterna där så vill jag bara trycka ifrån, bortförklarar kändispolisen.

På första försöket struntar Martin helt enkelt i att använda trampolinen genom att istället dyka över ribban från trampolinens kant. För att övervinna sin rädsla när ribban höjs till en nivå där trampolinen inte går att undvika tar Martin in Tomas Ravelli som mental coach.

- Ta bort spärrarna, tänk inte på någonting, du vet när man kommer in i den där zonen ibland där allting går av sig självt, förklarar Ravelli på bästa new age-manér.

Den skräckslagne polisen ställer sig, andas in och tar sig an skräckhoppet – och hoppar rakt in i ribban.

Hur det går för Martin Melin i Sommarspelen kan du se ikväll klockan 20:00 på Kanal 5.  

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.