Söndag 5 Dec
Stockholm

Hollywoodfruarnas värsta skandaler

Minns du?
1 av 3
Minns du?. Foto: Scanpix/Stella Pictures/Bilden är ett montage
Anna Anka gör comeback i kvällens premiär.
2 av 3
Anna Anka gör comeback i kvällens premiär. Foto: Patrik Österberg/TV3
Även Gunilla Persson berättar hur hon blev Hollywoodfru.
3 av 3
Även Gunilla Persson berättar hur hon blev Hollywoodfru. Foto: THOMAS ENGSTRÖM/TV3

Pliktskyldiga avsugningar, ekonomiska floppar, manshat och hundspa. Nyheter24:s Emma Malmlöf listar Hollywoodfruarnas mest galna kommentarer och upptåg inför premiären i kväll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Premiär i kväll

Nu får vi veta hur det gick till när Anna Anka, Maria Montazami och Gunilla Persson blev Svenska Hollywoodfruar. I programmet får tittarna följa med på resan längs deras Memory Lane. 

"Så blev vi Svenska Hollywoodfruar" har premiär den 8 januari kl 21 på TV3.

Bubblare

Agnes-Nicole tyckte även att hundens svans, som av oklar anledning blivit avklippt hos en "hundfrisör", var en skam. Detta löstes, mindre lämpligt, genom att försöka tejpa fast löshår på den stackars hunden som redan såg förjävlig ut. "Fint" sa Agnes-Nicole förtjust och klappade händerna medan råttan till hund försökte slita av sig det blonda håret utan framgång.

De är alla kända för sina kontroversiella utspel. Du har skrattat åt och med dem, förvånats, blivit arg och skakat på huvudet. De är åsiktsmaskinerna som ingen riktigt orkar med men som alla tycks titta på ändå. Inte bara för att de lever det glamourösa livet på andra sidan jorden, där det största problemet i vardagen verkar vara hurvida det är tillräckligt med tofsar i inredningen eller inte. Eller för den delen hur en hundsvans egentligen ska se ut på familjefotot.

I kväll har programmet "Så blev vi svenska Hollywoodfruar" premiär på TV3, därför listar Nyheter24 fruarnas skandaler i hopp om att de lärt sig till den här säsongen. I varje fall det som syns i rutan.

5. Agnes-Nicole Winter passade i ett avsnitt på att få lite skön massage, vilket hon även tyckte att hennes fruktansvärt estetiskt misslyckade hund skulle få. Hon hyrde alltså in en person för att denne skulle klia jycken på magen, i en halvtimme eller så. Det hela kostade förmodligen mer än vad det hade gjort att bli fadder till ett hungrigt barn i Afrika. Den vågskålen känns ganska avlägsen i Hollywood.

4. I ett gästspel i Robert Aschbergs program förvandlades Anna Anka till en doktor när hon passade på att ge lite råd till landets alla underliv. – Det är många kvinnor som luktar illa, dels för vad de äter, sa hon innan hon lärde ut vad kvinnor borde stoppa i sig. Ja, när man trodde att allt var sagt så slår hon till igen, den där Anka.

3. Gunilla Persson sa i en intervju med Nyheter24 att "Koranen går ju ut på att döda". 

2. Det blev en del suckar när Anna Anka uttryckte att det var varje kvinnas skyldighet att "suga av sin man på morgonen". Ja just det, så gick det som det gick med det äktenskapet också. Att ta råd från denna kvinna är inte att föredra, både ur jämställdhetssynpunkt och vanligt vett. Är du dock ingen anhängare av dessa två punkter är du välkommen att idka hur mycket oralsex du vill för att rädda ditt förhållande.

1. Gunilla Perssons hårda uppfostran gav upphov till hashtagen #freeerika som syftade på att man skulle rädda Gunillas minderåriga dotter Erika från henne. Det med anledning av hur hårt Gunilla pressat dottern i programmet. Gunilla däremot, skyllde allt på Gud när Erika kräktes av utmattning. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela