Elizabeth Taylor dog 2011, vid 79 års ålder.
1 av 7
Elizabeth Taylor dog 2011, vid 79 års ålder. - Foto: All Over Press / Getty Images
Lindsay Lohan kan snart byta ut klippkortet i rätten mot en roll som den hyllade skådespelerskan Elizabeth Taylor. Men vill vi det?
2 av 7
Lindsay Lohan kan snart byta ut klippkortet i rätten mot en roll som den hyllade skådespelerskan Elizabeth Taylor. Men vill vi det? - Foto: AP Photo/Matt Sayles
Carey Mulligan är ett bra alternativ.
3 av 7
Carey Mulligan är ett bra alternativ. - Foto: AP Photo/Vince Bucci
Prisbelönade Natalie Portman skulle passa i rollen som miss Taylor.
4 av 7
Prisbelönade Natalie Portman skulle passa i rollen som miss Taylor. - Foto: AP Photo/Matt Sayles
Scarlett Johansson som Elizabeth Taylor?
5 av 7
Scarlett Johansson som Elizabeth Taylor? - Foto: Sean Thorton/WENN.COM All Over Pres
Rosamund Pike har en större potential, tycker vi.
6 av 7
Rosamund Pike har en större potential, tycker vi. - Foto: All Over Press
Michelle Williams som Marilyn Monroe och Elizabeth Taylor?
7 av 7
Michelle Williams som Marilyn Monroe och Elizabeth Taylor? - Foto: Byron Purvis/AdMedia/All Over Press

"Kicka Lindsay - ge rollen till någon med klass"

Nyligen släpptes nyheten att Lindsay Lohan kan komma att spela legenden Elizabeth Taylor i en kommande film, något som fått blandade reaktioner. Filmtipsets Katarina Lind är inte direkt jublande lycklig och listar vilka som borde spela stjärnan i stället.


Lindsay - en känd brottsling

Lindsay Lohan har otaliga gånger brutit mot lagen och blivit dömd till fängelse. Hon har bland annat begått brott som stöld och kört bil då hon har varit påverkad av både alkohol och narkotika.

Hennes senaste snackis är dock det mycket uppmärksammade utviket i Playboy.

Skandaldrottningen Lindsay Lohan må dela Elizabeth Taylors tendens att ofta bli omskriven på skvallersidorna, däremot har hon inte riktigt samma klass och elegans. Här är de som kanske skulle passa lite bättre på den delen - om Lindsay kickas rån rollen.

5. Rosamund Pike
Ett relativt okänt namn, men icke desto mindre kvalificerad. Skådespelerskan har hunnit medverka i stora filmer som "Stolthet och fördom", "James Bond: Die Another Day" och "An Education". Det var i den sistnämnda filmen som hon tydligt visade att hon kan spela sådana här sorters roller. En perfekt kvinna för jobbet!

4.  Natalie Portman
Efter att ha sett hennes otroliga prestation i "Black Swan" insåg man att det inte finns något denna vackra skådespelerska inte kan göra. Hon övar upp sin "väna flickvännen"-look i ena rollen och rakar skallen för nästa. Att se henne spela en skådespelarlegend skulle vara nästa steg i utvecklingen. Det gäller ju att våga avancera...

3. Michelle Williams
Vi vet, hon spelar redan Marilyn Monroe i "My Week With Marilyn" - som hon förövrigt verkar vara utmärkt i - men hur bra skulle hon inte vara som Elizabeth Taylor också? Färga håret kolsvart och spola tillbaka bandet några år så är det klappat och klart.

2. Carey Mulligan
Hittills har denna unga skådespelerskan fattat helt rätt beslut. Hon har setts i storfilmen "Stolthet och Fördom" och "Never Let Me Go" samt de hyllade filmerna "An Education","Drive" och "Shame". Att se henne porträttera Taylor skulle vara en riktig nagelbitare. Skulle hon klara av det?

1. Scarlett Johansson
Hon är begåvad, hon är vacker och hon har grace. Att spela den prisbelönade skådespelerskan skulle vara ett steg i en annorlunda riktning för Johansson. Men talang har hon tillräckligt av, och förmodligen är hon perfekt för jobbet. Så, vad sägs?

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!