Lärde sig simma - för "Gladiatorerna"

Utmanaren Atcha Adinda hade aldrig simmat tidigare - men för att kunna vara med i kvällens avsnitt av "Gladiatorerna" lärde han sig det.


En gladiators dagsschema

För att ladda upp och hålla sig i form tränar gladiatorerna hårt. Cajsa Nilsson, eller Stinger som hon kallas i programmet, har ett hektiskt dagsschema, som kan se ut så här. Vad tycker ni, är det nog för någon som kallar sig gladiator?

Frukost: Prosciutto, ägg, frukt, nötter
Mellanmål: Lite kött och grönsaker 
Träning: Tung styrketräning 
Lunch: Kalkonfärsbiffar med rotsaker tillagade i ugnen och grönsaker till
Mellanmål: Ägg och en banan
Middag: Älgkött med en god sallad till och kantarellsås. (Blir en del älgkött då jag jagar själv). 
Kvällsfika: Några skivor renhjärta och lite frukt och nötter

Eventuellt slinker det ner en bit mörk ekologisk choklad med. Äter ekologisk mat i största möjliga mån.

Det är inte alla som lär sig simma vid 38 års ålder - men så är fallet för fotbollstränaren Atcha Adinda, som är en av utmanarna i kvällens avsnitt av "Gladiatorerna" TV4. Som Nyheter24 berättat tidigare är ett av de nya momenten den här säsongen att det i vissa grenar är en vattenpool som deltagarna ramlar ner i om de förlorar - där det tidigare var en madrass.

- Jag gillade programmet när det gick tidigare, så jag hade tänkt att det skulle vara kul att vara med i programmet. Men då visste jag inte att jag skulle behöva simma, säger Atcha Adinda till Nyheter24.

Lärde sig simma - på någon månad

Så inför inspelningarna av programmet såg han till att lära sig. Han hade bara någon månad på sig med simträningen - en utmaning som var lite väl tuff.

- Så snabbt gick det inte, säger han och skrattar.

Atcha har bakgrund i Ghana och berättar att det inte fanns möjlighet till simträning som barn. Men han har inte hunnit fortsätta så mycket efteråt.

- Jag ska se till att fortsätta öva nu när det lugnar ner sig lite, säger han.

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!