Uggla är en av artisterna som är klara för programmet. I tidigare säsonger har man bland annat kunnat se Petra "September" Marklund och Laleh.
1 av 4
Uggla är en av artisterna som är klara för programmet. I tidigare säsonger har man bland annat kunnat se Petra "September" Marklund och Laleh. - Foto: Pontus Lundahl / SCANPIX
"The Voice" sändes i TV4 och uggla var en av programmets oacher tillsammans med Petter Askergren, Ola Salo och Carola Häggkvist.
2 av 4
"The Voice" sändes i TV4 och uggla var en av programmets oacher tillsammans med Petter Askergren, Ola Salo och Carola Häggkvist. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Nu får de andra artisterna möjligheten att tolka låtar som "Kung för en dag" och "Trubaduren".
3 av 4
Nu får de andra artisterna möjligheten att tolka låtar som "Kung för en dag" och "Trubaduren". - Foto: Veronica Kindblad/SCANPIX
Den tredje säsongen gästas även av Olle Ljungström.
4 av 4
Den tredje säsongen gästas även av Olle Ljungström. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Magnus Uggla klar för succén Så mycket bättre

I höst ser du Uggla och Olle Ljungström i succéprogrammet.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Mer om programmet

Sju folkkära artister lever ihop under en vecka och bjuder samtidigt på hyllningssånger under deras dagar. Höstens säsong blir den tredje.

"The Voice"-profilen och artisten Magnus Uggla, 57, är enligt uppgifter klar för årets säsong av TV4:s "Så mycket bättre", uppger Resumé. Veteranen får sällskap av artisten Olle Ljungström, 50, som släpper ny skiva den 4 mars.

Formatet är ett av TV4:s största succéer. I fjolårets säsong deltog Tomas Ledin, Eva Dahlgren, Jason "Timbuktu" Diakité, Martin "E-Type" Eriksson, Lena Philipsson, Mikael Wiehe och Laleh Pourkarim.

Lyssna på Ljungströms "En apa som liknar dig":

Lyssna på Magnus Ugglas "Hand i hand":

/
/
TV4