Men om operationen verkligen blir av återstår att se.
1 av 4
Men om operationen verkligen blir av återstår att se. - Foto: Stella Pictures
Jane berättar att anledningen till operationsplanerna är att hon jämför sig med andra.
2 av 4
Jane berättar att anledningen till operationsplanerna är att hon jämför sig med andra. - Foto: Stella Pictures
"Man kapar inre eller yttre blygdläpparna. Det är estetiskt", säger hon om den planerade operationen till radioshowen Rix FM.
3 av 4
"Man kapar inre eller yttre blygdläpparna. Det är estetiskt", säger hon om den planerade operationen till radioshowen Rix FM. - Foto: Stella Pictures
Jane Timglas planerar en operation av underlivet.
4 av 4
Jane Timglas planerar en operation av underlivet. - Foto: Stella Pictures

49:e skönhetsingreppet för Jane Timglas - vill förminska blygdläpparna

Jane Timglas har redan gjort 48 skönhetsingrepp, men än är hon inte klar. Nu planerar “Mammas pojkar”-profilen en intimoperation.


Mer om programmet

"Skönhetsbubblan" sänds torsdagar på SVT1 klockan 21.00, med start i kväll, och handlar om personer som på olika sätt lever eller arbetar med skönhetsingrepp.

Med anledning av Jane Timglas medverkan i SVT:s nya program ”Skönhetsbubblan”, gästade hon i veckan radiokanalen Rix FM och berättade om sina tankar gällande en operation av sitt underliv.

– Det som jag tänker mig är blygdläpparna. Man kapar inre eller yttre blygdläpparna. Det är estetiskt, säger hon i radioshowen.

– Vafan, om man inte trivs med dem, varför ska de vara där, varför inte bara kapa av dem?, frågar hon sig i det första avsnittet av "Skönhetsbubblan".

"Bottnar i dålig självkänsla"

Varför Timglas funderar på en intimoperation menar hon handlar om hur hon jämför sig med andra:

– Det bottnar väl i dålig självkänsla. Man skapar sig en trend. Det finns ett mode, och man har tillgång till nätet. Man kollar på porrfilmer och alla snippor ser så himla vackra ut. Och så kommer man till gymmet och så ser snipporna jätteannorlunda ut. Och så tycker man att gud vad ful min snippa är, säger hon.

Men om det blir någon operation eller inte återstår att se.

– Jag har funderat på det här i väldigt, väldigt många år. Och efter den här inspelningen (av ”Skönhetsbubblan”, reds. anm) har jag funderat fram och tillbaka, och jag har faktiskt inte riktigt bestämt mig om jag ska göra den här operationen eller inte.

/
/
/
/
SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

1 timme sedan
Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.