Hannah Graaf ger exet en rejäl känga i "Mitt liv är ett skämt".
1 av 3
Hannah Graaf ger exet en rejäl känga i "Mitt liv är ett skämt". - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX/STELLA PICTURES
Hannah skräder inte orden.
2 av 3
Hannah skräder inte orden. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Men Andreas Carlsson tar det hela med ett leende på läpparna.
3 av 3
Men Andreas Carlsson tar det hela med ett leende på läpparna. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX

Andreas Carlsson slår tillbaka efter Graafs hån

Hannah Graaf Karyd sågade exet Andreas Carlsson brutalt i "Mitt liv är ett skämt". Nu svarar X Factor-jurymedlemmen på hånet.


Hannahs stand up

Se Hannah driva med sig själv, sin syster Magdalena Graaf, exet Andreas Carlsson och Katrin Zytomierska här.

I premiäravsnittet av ståupp-serien"Mitt liv är ett skämt" driver Hannah Graaf Karyd, 33, vitt ochbrett om sitt liv. En som får en rejäl känga är Hannahs exAndreas Carlsson, som hon har sonen William, 11, tillsammansmed.

— Jag kan ju säga att jag fått min beskörda del avdåliga förhållanden. Under min musikkarriär dejtade jag"Idol"-Andreas, inte Weise då utan han med blåvita tänderi juryn. Han kunde vara rätt hård i sin kritik, säger Hanna iförsta avsnittet och fortsätter:

— När jag berättade attjag var gravid och ville behålla vårt barn så tittade han bara påmig och så sa han: "tyvärr, din resa slutar här". Och sårev han bara guldbiljetten och kastade den rakt i ansiktet påmig.

Nu svarar Andreas Carlsson på kritiken:

— När man är en offentlig person, vem det änär som driver med en, om det är Hanna eller någon annan, så fårman väl se det som ett populäritetstecken. Det vore väl värre omfolk inte drev med en. När vi träffades så var det ju hon som var en offentlig person, nu är det lite tvärtom. Men jag tycker bara att det är kul, säger han till Nyheter24.

Andreas passar även på att ge lite positiv kritik till sitt ex.

— Om jag ska ge henne en guldbiljetti stället så skulle jag vilja göra det för att hon är en så bramamma till min son. Verkligen fantastisk, hon har ett stortengagemang i att vara mamma. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!