Skulle du känna igen stjärnan på stan om han gick utan smink?
1 av 8
Skulle du känna igen stjärnan på stan om han gick utan smink? - Foto: Scanpix/Faksimil TMZ
Manson, som vi är vana att se honom.
2 av 8
Manson, som vi är vana att se honom. - Foto: Markus Schreiber/Scanpix
Men under inspelningen av teveserien "Eastbound & Dawn" visar han sitt "riktiga" jag.
3 av 8
Men under inspelningen av teveserien "Eastbound & Dawn" visar han sitt "riktiga" jag.
Här på scenen.
4 av 8
Här på scenen. - Foto: Axel Schmidt/Scanpix
5 av 8
- Foto: Chris Pizzello/Scanpix
6 av 8
- Foto: Jordan Strauss/Scanpix
7 av 8
- Foto: Patrick Straub/Scanpix
8 av 8
- Foto: Chris Pizzello/Scanpix

Så här har du aldrig sett Marilyn Manson förut

Man skulle inte ens kunna beskylla de mest hängivna fans för att inte känna igen sin idol på de nytagna bilderna på rockaren Marilyn Manson.


Så ser supermodellen ut utan smink

Den nakna sanningen är vacker. Se Victoria's Secret-ängeln Candice Swanepoel när hon skippar smink, klackar och lockar utanför catwalken. 

Vanligtvis går den 44-åriga artisten Marilyn Manson inte utanför dörren utan att ha smetat på både läppstift och gått loss på det ljusaste pudret. 

Så var inte fallet under inspelningen av den amerikanska teveserien "Eastbound & Down" som stjärnan nyligen gästade. Där var Mansons ansikte snarare naket. 

Inget smink, inga solglasögon och det annars kolsvarta stripiga håret var plötsligt ljust och med en fluffig volym som skulle kunna göra vilken Pomeranian som helst avundsjuk.

Lyssna på Manson här:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

3 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Picknickförbud vid konserter – men inte överallt

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar. Att ta med sig picknick är inte längre möjligt vid konserterna på Sofieros slott och trädgårdar utanför Helsingborg.