Torsdag 23 Sep
Stockholm

Här är juryn till årets Talang Sverige – förväntas bli succé

Shirley Clamp är ett av namnen i juryn – vilka de andra är kan du se i bildspelet.
1 av 6
Shirley Clamp är ett av namnen i juryn – vilka de andra är kan du se i bildspelet. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Första jurymedlemmen ut var sångerskan Shirley Clamp.
– Jag kan steppa och göra otroligt fula grimaser. Sen kan jag även tända en tändsticka på tändsticksasken med bara en hand, det är sant! Jag kommer säga till att jag inte orkar se mer om jag tycker någon är dålig men jag kommer inte förnedra och trycka ned onödigt mycket, säger Shirley till Nyheter24.
2 av 6
Första jurymedlemmen ut var sångerskan Shirley Clamp. – Jag kan steppa och göra otroligt fula grimaser. Sen kan jag även tända en tändsticka på tändsticksasken med bara en hand, det är sant! Jag kommer säga till att jag inte orkar se mer om jag tycker någon är dålig men jag kommer inte förnedra och trycka ned onödigt mycket, säger Shirley till Nyheter24. Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Dansare och energiknippen Tobias Karlsson hoppade fram som andra jurymedlem. 
– Jag kan faktiskt prata baklänges helt flytande. Man läser ord bakochfram. Om jag kommer vara hård? Haha nej alltså jag är ju ganska snäll men kommer att försöka vara så rättvis som möjligt, berättade Tobias för Nyheter24.
3 av 6
Dansare och energiknippen Tobias Karlsson hoppade fram som andra jurymedlem. – Jag kan faktiskt prata baklänges helt flytande. Man läser ord bakochfram. Om jag kommer vara hård? Haha nej alltså jag är ju ganska snäll men kommer att försöka vara så rättvis som möjligt, berättade Tobias för Nyheter24. Foto: Yessica Thor / Stella Pictures
Tredje ut var Carolina Gynning som var väldigt förväntansfull. 
– Jag är ju gravid så mina hormoner kommer ju hoppa och vad som helst kan hända, skrattade Carolina. 
– Jag kan slicka mig på näsan haha, det är det faktiskt inte så många som kan.
4 av 6
Tredje ut var Carolina Gynning som var väldigt förväntansfull. – Jag är ju gravid så mina hormoner kommer ju hoppa och vad som helst kan hända, skrattade Carolina. – Jag kan slicka mig på näsan haha, det är det faktiskt inte så många som kan. Foto: Fameflynet Sweden / Fameflynet Sweden
– Om jag kommer att vara hård? Vad tror du själv om du funderar? skrattade Robert Aschberg.
– Nej men såhär är det, jag är en så dålig skådespelare, så om jag anser att någon inte passar så kommer det synas ganska väl. Aschberg fortsätter:
– Jag är inte så mycket för partytricks. Jag är ingen partygubbe eller cocktailgubbe.
5 av 6
– Om jag kommer att vara hård? Vad tror du själv om du funderar? skrattade Robert Aschberg. – Nej men såhär är det, jag är en så dålig skådespelare, så om jag anser att någon inte passar så kommer det synas ganska väl. Aschberg fortsätter: – Jag är inte så mycket för partytricks. Jag är ingen partygubbe eller cocktailgubbe. Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
– Jag är faktiskt väldigt bra att plocka svamp. Men hur visar jag det på en fest? Tja jag är grym på att  hitta kantareller liksom. Jag är även ganska duktig på att lösa sudoku. Men det gör sig nog inte så bra på varken en scen eller en fest, berättar Adam Alsing.
6 av 6
– Jag är faktiskt väldigt bra att plocka svamp. Men hur visar jag det på en fest? Tja jag är grym på att hitta kantareller liksom. Jag är även ganska duktig på att lösa sudoku. Men det gör sig nog inte så bra på varken en scen eller en fest, berättar Adam Alsing. Foto: Robert Eklund / Stella Pictures

Årets Talang Sverige kommer innehålla nya sökande, ny kanal och så klart en ny färgstark jury.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Chockar juryn

I årets Talang Sverige kommer vi förhoppningsvis att få se många framträdanden som chockerar juryn. 

Se här när det händer  i America's got talent då Anna, 10, får juryn att bokstavligt talat gapa. 

Det var på Hamburger Börs som jurynamnen till årets säsong av "Talang Sverige" avslöjades. På plats var journalister, fotografer och programledaren får årets säsong, Adam Alsing

Under våren 2014 kommer programmet att spelas in och sändas i TV3. För första gången kommer det inte finnas några begränsningar för vilka talanger som kan delta. Dansare, eldslukare, akrobater, djur, sångare, motorfordon, ja det finns ingen gräns för vad vi kan få se i rutan. 

"Kommer att bli bra"

Jurymedlemmarnas uppgift i programmet är att likt Idoljuryn bedöma huruvida de ansökande har nog med talang för att ta sig vidare till programmets final.

– Det är en perfekt kombination av färgsprakande karaktärer i årets jury. Vi kan redan nu säga att det kommer att bli bra, berättade Adam Alsing för den förväntansfulla folkmassan.

Fyra stycken hemliga namn

När den första jurymedlemmen – Shirley Clamp – avslöjades och sprang fram till Adam var stämningen på topp. 

– Men gud vad smal du blivit det är ju helt otroligt, sa Adam till sin vän och kollega Shirley som nu ska sitta i juryn.

– Jag är väl inte smal? Det är ju du som är smal. Vi kanske kan stå här och försöka vara smala tillsammans?, skrattade Shirley tillbaka.

"Har du någon egen dold talang?"

Vilka de tre andra jurymedlemmarna är ser du i bildspelet ovan. Nyheter24 passade även på att fråga om jurymedlemmarna är den snälla eller stränga typen samt om de har några egna dolda talanger.

Någon som lyckades chocka den brittiska juryn i Britain's Got Talent var Susan Boyle. Se hennes audition här


Kommentera
Kopiera länk
Dela