Ingen visste om huruvida Jockibois spekulationer skulle stämma överens med verkligheten.
1 av 2
Ingen visste om huruvida Jockibois spekulationer skulle stämma överens med verkligheten. - Foto: Thobias Johansson
Och om bloggaren då planerar att göra samma sak..
2 av 2
Och om bloggaren då planerar att göra samma sak.. - Foto: Faksimil/Nyheter24

Jockiboi avslöjar vilka deltagare som åker ur Paradise Hotel

På sin blogg går Jockiboi kontinuerligt ut med vilka som åker ur dokusåpan Paradise Hotel. Men TV3 tar det hela med ro.
– Tyvärr kommer det alltid att finnas ylande fåntrattar som gör allt de kan för att ge sken av de vet något, presschefen Max Lagerbäck till Nyheter24.


Fler rykten

Jockibois rykte är inte de enda spekulationer som florerar ute på nätet. 

Läs mer om det här .

Paradise Hotel är i full gång och har redan fått sig en stor skara trogna tittare. Deltagarna i programmet har fått stränga instruktioner om att inte avslöja någonting med risk för att spoila för publiken – men nu har ett annat problem uppstått.

Avslöjar på sin blogg

"Jag gör det igen…" var rubriken på det senaste inlägget där Jockiboi avslöjar vilken Paradise Hotel-deltagare som kommer att skickas hem. Samma kväll visade det sig att Jockiboi haft helt rätt i det han skrivit. Han avslutade inlägget med citatet:

"Hejdå Björn och hoppas ni vart riktigt sura nu. Kommer avslöja allt i förväg varje vecka nu..Då jag vet exakt vad som händer genom hela programmet"

"Ylande fåntratt"

På TV3 tar man agerandet med ro – samt skickar en känga åt Jockibois håll.

– Gällande Jockiboi så skjuter han hejvilt. Förra veckan påstod han sig veta vem som vinner,  en Jesper och en "Samantha". Problemet med det tvärsäkra påståendet är att det inte finns någon Samantha med i årets Paradise Hotel. Tyvärr kommer det alltid att finnas ylande fåntrattar som gör allt de kan för att ge sken av de vet något som ingen annan vet och på så sätt försöka förstöra nöjet för andra. Så tro inte på allt du läser i sociala medier, säger MTG TV:s presschef Max Lagerbäck till Nyheter24

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.