Eddie Murphy gör ny Batman

The Dark Knight får uppföljare med Eddie Murphy och Shia LaBeouf.


Regissören Christopher Nolan velar inte längre. Det blir en ny Batmanfilm efter succén med The Dark Knight. Och spekulationerna om rollistan är i full gång.

Eddie Murphy, 47, uppges spela skurken The Riddler i nya filmen, medan Shia LaBeouf, 22, mest känd från Transformers och senaste Indiana Jones-filmen, gör rollen som Batmans sidekick Robin. Rachel Weisz gör Catwoman.

– Eddie Murphy är ett fantastiskt tillskott. Alla är väldigt spända på att se vad han gör som The Riddler, säger en källa till The Sun.

Christian Bale gör, som väntat, rollen som Batman och Michael Caine återkommer som hans butler Alfred. Filmen går under titeln Gotham och väntas gå upp på den vita duken under 2010.

Skrivet av:

Senaste nytt

Renée Nybergs enorma miljonregn – så mycket tjänar TV4-profilen

Se bilderna: Här dyker Gunilla Persson upp i Karlstad – sjunger med fans

1 timme sedan
Natten innan den femte deltävlingen dyker Gunilla Persson upp på genrepet i Karlstad. – Jag älskar Melodifestivalen och tycker det är kul att titta på min konkurrens, säger hon till Aftonbladet.

Islands medverkan i ESC kan avgöras i kväll

2 timmar sedan
Bojkott eller inte? Islands medverkan i Eurovision Song Contest kan avgöras på lördagen. Då utses nämligen årets vinnare i Söngvakeppnin, den isländska melodifestivalen. I år är det vinnaren som, i samråd med public servicebolaget Rúv, bestämmer om Island ska delta i tävlingen eller inte.

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

3 timmar sedan
Keith Richards, 80, medverkar på ett hyllningsalbum till Lou Reed med en cover på låten "I'm waiting for the man".

Favoriter med blandade känslor

idag 08:46
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

idag 08:25
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.