Will pimpar barnen för mycket

Har en stark tro på deras förmåga att lyckas.


Skådespelaren Will Smith är så stolt över sin familj att han är övertygad till att allt de rör vid blir tilll guld. Wills tre barn, Sheree 16 år, Jaden 10 år och Willow 8 år har alla tre prövat på livet i rampljuset. Och de gillar det.

Alla tre barnen har dessutom stått vid sin pappas sida i olika produktioner. Will menar att bara familjenamnet i sig garanterar en succé.

– Sätt vilken Smith som helst i sammanhanget, och han eller hon blir nummer ett...

Men han oroar sig lite för dottern Willow och vill inte att en eventuell framgång ska stiga henne åt huvudet.

–Jag måste hålla ett öga på henne... låt inte henne bli nummer ett!

Exakt vad Will Smith menar vet ingen. Dock borde de flesta vara oroliga över hans övertro till barnen då unga med hybris sällan kommer någon vart i den hårda Hollywoodbranschen.

Se en intervju med Will Smith och sonen Jaden:

Skrivet av:

Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

3 timmar sedan

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

idag 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.